Libnet.ro
UNICEF

12:00

CALENDAR ORTODOX 7 FEBRUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 7 FEBRUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Partenie s-a nascut in Melitopole si a trait in secolul al IV lea. Fiul lui Hristofor, diaconul bisericii din Melitopole, este inzestrat de Dumnezeu cu darul de a alunga demonii si a vindeca pe om de orice boala. Este hirotonit preot de Preasfintitul Filip, episcopul Melitopoliei si episcop al Lampsacului, de Ahile mitropolitul Cizicului. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 4 FEBRUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Cuvios Isidor Pelusiotul este unul dintre sfintii care s-au nevoit in Egipt. Nascut in anul 360, Isidor era ruda cu Teofil, arhiepiscopul Alexandriei si cu Sfantul Chiril al Alexandriei.

CALENDAR ORTODOX 6 FEBRUARIE. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi

Sfantul Varsanufie cel Mare si Ioan Profetul, ucenicul acestuia, au trait in secolul al VI-lea, in timpul domniei imparatului Iustinian I 483-565). Au dus o viata ascetica in manastirea Avvei Serid din Palestina, langa orasul Gaza. Cei doi Sfinti Parinti au explicat foarte deslusit necesitatea calauzirii spirituale si a supunerii fata de un povatuitor duhovnicesc. Acesti Sfinti Parinti ne sfatuiesc sa nu facem nimic fara a-l intreba pe parintele nostru duhovnicesc.

CALENDAR ORTODOX 5 FEBRUARIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Mucenita Agata s-a nascut in cetatea Panormos, din insula Sicilia. Potrivit izvoarelor istorice, Sfanta Agata era foarte frumoasa si foarte bogata. A fost ceruta in casatorie de dregatorul Cvintian, insa, a refuzat pentru ca a ales sa traiasca pentru Hristos. Este incredintata unei femei necredincioase, Afrodisia, cu scopul ca aceasta sa o faca sa lepede credinta in Hristos. Avand in vedere ca nu a dat curs cererii in casatorie si ca nu a renuntat la renuntat la credinta in Hristos, va fi supusa la mai multe chinuri. Din acestea amintim ca i-a fost taiat pieptul, cu un cleste de fier.

CALENDAR ORTODOX, 5 februarie. Rugaciunea extrem de puternica pentru femeile bolnave!

in fiecare an, pe 5 februarie, crestinii o praznuiesc pe Sfanta Agata. Sfanta Agata s-a nascut intr-o familie bogata, ea fiind, de altfel, o femeie foarte frumoasa. Sfanta Agata a fost ceruta in casatorie, insa a refuzat, pentru ca ea nu voia sa se marite, ci inima ei era doar la Hristos.

Horoscop special: MERCUR in PESTI 2020 din 3 februarie. Imaginatia este vitala in urmatoarea perioada

Primul retrograd al anului 2020 are loc incepand cu 17 februarie si este al planetei comunicarii, gandirii, tehnologiei, calatoriilor pe distante scurte Mercur ce vafi in Pesti. Insa pana atunci, Mercur va fi 2 saptamani in miscare directa in aceasta zodie in care nu este in elementul sau. Din 3 februarie, Mercur intra in visatorii Pesti, moment la care incepe si faza de umbra pre-retrograda.

Horoscop DRAGOSTE pentru 4 FEBRUARIE 2020. Este o zi buna sa te conectezi cu oamenii sau sa faci o calatorie

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, MARTI 4 FEBRUARIE 2020. Suntem in dispozitii vorbarete azi, gratie Lunii in Gemeni. Mercur a schimbat ieri zodia si este in Pesti, pregatindu-se de un frumos sextil cu imprevizibilul Uranus. Ce nu ai spus de ceva timp? Ce iti sta in gat si ai vrea sa verbalizezi? S-ar putea sa iti iasa spontan azi. Este o zi buna sa te conectezi cu oamenii, sa faci o scurta calatorie, sa scrii acel mail sau acea postare in social media. Mintea ne zumzaie activa, dar si creativa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3329 seconds )