Libnet.ro
UNICEF

16:15

Calendar ortodox. Sf Ioan Gura de Aur, 13 noiembrie. Sarbatoare mare pentru credinciosi

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox. Sf Ioan Gura de Aur, 13 noiembrie. Sarbatoare mare pentru credinciosi

O glorioasa constelatie de genii a fost cea care lumina perioada acelor ani in care Sfantul Ioan predica la Constantinopol. in vest erau Ambrozie, Ieronim, Augustin. in est erau cei trei Sfinti Capadocieni:. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX, 9 NOIEMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim in aceasta zi

in aceasta luna, in ziua a noua, pomenirea Sfintilor Mucenici Onisifor si Porfirie. Acesti sfinti Onisifor si Porfirie, fiind prigoana asupra.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Cad in sfarsit bani din cer pentru nativii unei zodii!

Horoscop zilnic 13 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 13 noiembrie Scorpion. Astepti cu mult interes un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si in care ai investi.

Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2018. Pestii primesc raspunsuri

Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 13.

Marti, 13 noiembrie: Activitati preventive, desfasurate de pompieri

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Barbu StirbeiCalarasi organizeaza marti, 13 noiembrie, o serie de activitati dedicate Zilei Informarii Preventive din Romania.

Prevenirea ghinionului. Activitati informative, desfasurate la Urziceni marti, 13 noiembrie

Credinta populara acorda alaturarii datei de 13 cu ziua de marti o conotatie nefasta, marcata de ghinion. De aceea, sub sloganul Preveniti ghinionul, pompierii dedica aceasta zi, in fiecare an, desfasurarii activitatilor cu caracter preventiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )