Libnet.ro
UNICEF

00:07

Calin Dobra este noul presedinte al CJ Timis, dupa ce Sorin Grindeanu a renuntat la functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Calin Dobra este noul presedinte al CJ Timis, dupa ce Sorin Grindeanu a renuntat la functie

Social-democratul Calin Dobra este noul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Timis, el fiind ales de 24 dintre cei 36 de consilieri judeteni prezenti la sedinta ordinara. continuă pe Ziarul Bursa

Bogdan Stan este noul presedinte al ANAF

Bogdan Stan, care a ocupat in trecut functia de director general adjunct in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), este noul presedinte al institutiei, dupa demisia lui Dragos Doros, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial.

Trump nu stie de fapt cati oameni au nevoie de un loc de munca in SUA! Vezi ce GAFA a facut noul Presedinte

La ultima lui confetinta de presa, noul Presedinte ales al SUA nu a fost intrebat multe lucruri legate de economie, insa atunci cand s-a intamplat, acesta ar fi trebuit sa invoce.

Cu ce BESTIE va circula DONALD TRUMP dupa ce isi va prelua mandatul: Noul presedinte al SUA va fi PROTEJAT in CELE MAI PERICULOASE situatii(VIDEO)

Donald Trump va fi ultra-protejat in limuzina pe care o va folosi dupa ce isi va prelua oficial atributiile de presedinte al SUA. Cadillac One, noua limuzina prezidentiala,.

VIDEO Alexandru Oprea, noul presedinte al CJ Dambovita. Ce planuri are pentru dezvoltarea judetului Dambovita

Alexandru Oprea si-a intrat in drepturi. A fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita. Acesta ii ia locul lui Adrian Tutuianu, care a castigat un mandat de senator in Parlamentul Romaniei.

BMW A PIERDUT SUPREMATIA, dupa un deceniu, PE PIATA MASINILOR DE LUX! Cine este NOUL LIDER (FOTO)

Schimbare neasteptata pe piata auto. BMW a pierdut suprematia, dupa un deceniu, Mercedes devenind cel mai mare producator de masinid e lux din lume. Analistii spun ca Mercedes a cistigat,deoarece a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )