Libnet.ro
UNICEF

22:16

Calin Popescu-Tariceanu, candidatul PLR la prezidentiale: Ma adresez liberalilor inselati de Iohannis si celor 7,4 milioane de romani care au votat impotriva lui Basescu la referendum

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu, candidatul PLR la prezidentiale: Ma adresez liberalilor inselati de Iohannis si celor 7,4 milioane de romani care au votat impotriva lui Basescu la referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, candidat PLR la prezidentiale, a declarat, la Sinteza zilei, ca se adreseaza cu incredere tuturor celor 7,4 milioane de romani care, la referendumul din 2012, au. continuă pe Antena3

Calin Popescu-Tariceanu, despre distrugerea sediului Radio Contact, in 1990

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, candidat PLR la prezidentiale, a comparat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, confiscarea sediului Antena 3 cu distrugerea de catre mineri a sediului.

Calin Popescu Tariceanu: Exista toate premisele ca legea privind reducerea CAS sa fie readoptata fara modificari

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca exista toate premisele ca legea privind reducerea CAS sa fie readoptata fara modificari de Parlament, cu o majoritate covarsitoare, in sesiunea extraordinara de saptamana viitoare, cand se va dezbate cererea de reexaminare a proiectului. Parlamentul, la initiativa Guvernului, a adoptat legea prin care CAS urmeaza sa se reduca cu 5 procente. Presedintele a returnat-o constitutional, prevalandu-se de motive de oportunitate. Exista toate premisele ca aceasta lege sa fie readoptata fara modificari de Parlament cu o majoritate covarsitoare in cadrul sesiunii extraordinare de saptamana viitoare.

Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Azi, in prima parte a emisiunii, invitatul lui Mihai Gadea este Prim-Ministrul Victor Ponta. Ce schimba pentru Romania ruperea pactului de coabitare cu Basescu Traian? Cum vede Premierul confiscarea sediilor.

Ponta: Tariceanu e singurul reprezentant al dreptei in campania prezidentiala

Singurul reprezentant al dreptei in campania pentru prezidentiale este Calin Popescu-Tariceanu, a spus, luni, presedintele PSD, Victor Ponta, in timp ce el reprezinta centru-stanga, si a sustinut ca ceilalti.

Tariceanu: Legea privind reducerea CAS ar putea fi readoptata fara modificari

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, despre legea privind reducerea CAS ca exista toate premisele sa fie readoptata fara modificari de Parlament, cu o majoritate covarsitoare saptamana viitoare, cand se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )