Libnet.ro
UNICEF

00:07

Calin Popescu Tariceanu, critici la adresa Laurei Codruta Kovesi

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, critici la adresa Laurei Codruta Kovesi

Calin Popescu Tariceanu a avut o reactie dura si i-a criticat pe intelectualii din Romania. in plus, seful Senatului a adus-o in discutie pe Laura Codruta Kovesi, despre care spune ca nu a. continuă pe B1

Colaborarea intre Calin Popescu-Tariceanu, Liviu Dragnea si premier este una foarte buna

Ministrul Energiei, Toma Petcu, vicepresedinte al ALDE, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa organizata la Targu-Jiu, ca relatia dintre presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si premierul Mihai Tudose este foarte buna.

Titus Corlatean: Ambasadorii SUA si Olandei au facut presiuni asupra mea pentru numirea in functie a Laurei Codruta Kovesi

Fostul ministru al Justitiei Titus Corlatean a declarat miercuri la comisia de ancheta privind arhiva SIPA ca ambasadorii american si olandez aflati la Bucuresti in 2012 au facut presiuni asupra sa pentru a o numi pe Laura Codruta Kovesi in functia de varf, sustinand insa ca nu isi mai aminteste exact despre ce functie era vorba, procuror general sau procuror sef al DNA, scrie News. ro.

Titus Corlatean: Ambasadorii SUA si Olandei au facut presiuni asupra mea pentru numirea in functie a Laurei Codruta Kovesi / Reactia lui Traian Basescu: In ce ma priveste, Corlatean minte! Evident ca ambasadorii se duceau la cei pe care-i simteau mai sla

Fostul ministru al Justitiei Titus Corlatean a declarat miercuri la comisia de ancheta privind arhiva SIPA ca ambasadorii american si olandez aflati la Bucuresti in 2012 au facut presiuni asupra sa pentru a o numi pe Laura Codruta Kovesi in functia de varf, sustinand insa ca nu isi mai aminteste exact despre ce functie era vorba, procuror general sau procuror sef al DNA.

Este necesar sa retinem la nivelul actual cheltuielile cu aparatul central

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca in prezent cheltuielile cu personalul din administratia publica centrala trebuie sa fie supravegheate si ca investitiile trebuie sa reprezinte o prioritate pentru actuala guvernare.

Lovitura pentru Codruta Kovesi. Va pierde posibilitatea sa ancheteze magistrati daca noile legi ale justitiei vor intra in vigoare

Laura Codruta Kovesi va pierde posibilitatea sa ancheteze magistrati daca noile legi ale justitiei vor intra in vigoare. O structura noua va fi cea care va cerceta abuzurile facute de judecatori, asa.

Laura Codruta Kovesi REACTIONEAZA. Ce are de spus despre noul pachet de legi pe justitie

Laura Codruta Kovesi a spus ca in proiectul ministrului Justitiei judecatorii si procurorii isi pierd independenta si riscam sa se ajunga la anchete dorite doar de Guvern. Sunt chestiuni.

Tariceanu, atac fara precedent la adresa lui Iohannis: Urmareste conducerea Romaniei cu catuse, dosare fabricate si alegeri masluite

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a avut un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care a afirmat ca, pentru a avea o sansa la al doilea mandat, urmareste conducerea Romaniei cu catuse, dosare fabricate si alegeri masluite.

Fostul parlamentar, Serban Mihailescu, reaudiat in dosarul lui Tariceanu

Fostul parlamentar Serban Mihailescu a fost audiat din nou la inalta Curte de Casatie si Justitie, in calitate de martor, in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este acuzat de marturie mincinoasa, potrivit Agerpres.

Instanta suprema continua dezbaterile in dosarele lui Dragnea si Tariceanu

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) continua, marti, dezbaterile in dosarele in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, si liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, au fost trimisi in judecata de DNA.

Instanta suprema continua dezbaterile in dosarele lui Dragnea si Tariceanu

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie continua marti dezbaterile in dosarele in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, si liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, au fost trimisi in judecata de DNA, anunta Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )