Libnet.ro
UNICEF

13:00

Calin Popescu Tariceanu, despre cozile din Vama Nadlac: Remarcam un nou examen cazut de Guvernul Orban

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, despre cozile din Vama Nadlac: Remarcam un nou examen cazut de Guvernul Orban

Calin Popescu Tariceanu critica Guvernul Orban pentru cozile din Vama Nadlac sustinand ca este un nou examen pe care Executivul l-a picat. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre starea de alerta: Este de neinteles sa pui pe butuci o tara intreaga!

Calin Popescu Tariceanu critica instaurearea starii de alerta, despre care spune ca pune o tara intreaga pe butuci.

Tariceanu: Starea de urgenta s-a incheiat! Ar trebui ca presedintele si prim-ministrul sa fie obligati sa prezinte motivele pentru aceasta

Calin Popescu Tariceanu a prezentat, pe o retea sociala, scrisoarea inaintata liderilor partidelor parlamentare, prin care romanii ar putea primi explicatiile si situatia completa cu privire la drepturile cetatenilor din aceasta perioada complicata.

VIDEO Haosul de la Vama Nadlac continua si dupa ce au fost deschise alte 10 ghisee

Blocajul la Vama Nadlac continua chiar si dupa ce au fost deschise 10 noi ghisee de verificare. Marin Bondar, sef al Inspectoratului Teritorial Oradea, a spus ca nu se astepta la un val asa mare de oameni, iar DSP Arad acuza ca nu se respecta distantarea sociala, scrie Mediafax. Blocajul la Vama Nadlac continua, a doua zi consecitiv, chiar si dupa ce duminica la pranz au fost deschise alte 10 ghisee de verificare, in aer liber. in total, sunt 11 puncte de verificare, insa sute de oameni tot sunt blocati. 00 La Nadlac nu mai sunt pietoni care asteapta sa treaca granita, Politia de Frontiera.

Revolta la vama Nadlac, la intrarea in tara: Hotii! Lasati masinile sa treaca!

Circa 200 de oameni s-au revoltat, sambata, la Vama Nadlac, dupa ce au stat ore in sir la coada. Acestia i-au imbrancit pe jandarmii chemati sa mentina ordinea.

Haosul de la Vama Nadlac s-a incheiat

Blocajul de la Vama Nadlac s-a incheiat duminica seara, dupa 24 de ore in care mii de oameni au stat la cozi infernale fara sa respecte distantarea sociala.

Haosul continua in Vama Nadlac, dupa deschiderea altor 10 ghisee: Oamenii nu respecta distantarea sociala

Blocajul la Vama Nadlac continua chiar si dupa ce au fost deschise 10 noi ghisee de verificare. Marin Bondar, sef al Inspectoratului Teritorial Oradea, a spus ca nu se astepta la un val asa mare de oameni, iar DSP Arad acuza ca nu se respecta distantarea sociala.

CORONAVIRUS |Romanii se intorc in tara in primele zile ale starii de alerta: Cozi kilometrice la Vama Nadlac. Timpul de asteptare depaseste uneori cinci ore (VIDEO)

UPDATE, 16 mai, ora 22. 10 - Sambata dupa-amiaza situatia a devenit tensionata in Vama Nadlac, acolo unde s-au vformat cozi imense la intarea in tara. Cateva sute de persoane au inceput sa protesteze .

Sute de romani blocati in vama Nadlac, la intrarea in tara: Stam ore in sir

Sute de romani sunt blocati de ore in sir in vama Nadlac, iar regulile de distantare sociala nu exista, toti cei care asteapta sa intre in tara, fiind unul langa celalalt, dupa cum se poate observa si fotografii.

VIDEO Revolta in vama la Nadlac: Sute de oameni au protestat pentru ca asteapta ore in sir sa treaca granita imbranceli cu jandarmii

Cateva sute de persoane au protestat sambata dupa-amiaza in Vama Nadlac dupa ce au stat ore in sir la coada. Mai multe persoane s-au strans pe jos in zona punctului de trecere a frontierei, au scandat si huiduit si s-au imbrancit cu jandarmii chemati sa mentina ordinea.

VIDEO Blocaj in vama Nadlac: Timpii de asteptare au ajuns la 7 ore Oamenii incep sa se revolte si sa huiduie- UPDATE

Punctul de trecere a frontierei Nadlac I este absolut blocat pe sensul de intrare in Romania, formandu-se cozi de peste 7 kilometri, scriu publicatiile locale. Potrivit datelor politiei de frontiera, timpul de asteptare este de circa 300 de minute 5 ore). 19:00 Autoritatile romane si maghiare au deschis si Vama Bors, ca urmare a aglomeratiei de la Nadlac17. 00 Timpii de asteptare au crescut pana la 7 ore. Oamenii si-au pierdut rabarea si au inceput sa se revolte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )