Libnet.ro
UNICEF

08:15

Calin Popescu Tariceanu, despre declaratiile lui Dacian Ciolos in cazul cartelelor prepay: Era bine sa taca

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, despre declaratiile lui Dacian Ciolos in cazul cartelelor prepay: Era bine sa taca

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu considera ca premierul Dacian Ciolos 'era bine sa taca' in loc sa vorbeasca despre folosirea cartelelor prepay din Romania in pregatirea un. continuă pe Antena3

Tariceanu, critic la adresa premierului Dacian Ciolos, in controversa cartelelor prepay

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu l-a criticat, marti, pe premierul Dacian Ciolos, ca reactie la declaratiile sefului Executivului privind folosirea cartelelor prepay din Romania in pregatirea unor atentate teroriste.

Cum raspunde Calin Popescu Tariceanu atacurilor PNL

PNL, fostul partid istoric, a ajuns astazi un fel de copie a fostului PDL, cu inspiraie de la presedintele pe care l-a avut PNL foarte multa vreme.

Ludovic Orban il invita pe Calin Popescu Tariceanu inapoi in PNL

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat marti seara ca actiunea PNL de revocare a lui Calin Popescu Tariceanu de la sefia Senatului este o batalie cu PSD si i-a transmis acestuia sa tr.

Dacian Ciolos despre Raed Arafat: Nu ma gandesc la o demitere sau o numire. Am avut mereu discutii foarte civilizate

Premierul Dacian Ciolos a afirmat marti ca nu se gandeste acum la o demitere a secretarului de stat pentru situatii de urgenta din Ministerul de Interne, Raed Arafat, si ca vrea de fapt ca sistemul de urgenta sa functioneze mai bine: Am cerut Corpului de control sa aiba discutii de clarificare si cu Ministerul de Interne si cu Ministerul Sanatatii, sa vedem ce date in plus avem fata de concluziile pe care le-a tras Corpul de control si, probabil, saptamana viitoare o sa am o discutie cu toata lumea ca sa vedem ce masuri de imbunatatire a sistemului putem lua pentru perioada urmatoare.

Dacian Ciolos, anunt important despre viitorul companiei Ford in Romania

Premierul Dacian Ciolos a declarat, duminica, ca i-a convins pe reprezentantii companiei Ford ca este un lucru bun sa isi continue investitia in Romania. Avem discutii cu Ford de.

Dacian Ciolos: E important sa inteleaga toata lumea ca ANAF nu e un organ represiv, ci un partener al mediului de afaceri

Premierul Dacian Ciolos a afirmat marti, la bilantul pe anul 2015 al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, ca este important ca aceasta institutie sa nu fie perceputa ca un organ represiv, ci ca un partener al mediului de afaceri. Cred ca e important sa inteleaga toata lumea ca ANAF nu e un organ represiv, ci este un partener si trebuie sa fie un partener al mediului de afaceri, un partener care actioneaza pe baza unor reguli foarte clare, reguli stabilite de legiuitor, a afirmat Dacian Ciolos, citat de Agerpres.

Dacian Ciolos: Nu ma gandesc la o demitere a lui Raed Arafat

Premierul Dacian Ciolos a afirmat marti ca nu se gandeste acum la o demitere a secretarului de stat in MAI Raed Arafat si ca vrea de fapt ca sistemul de urgenta sa functioneze mai bine, scrie.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Dacian Ciolos

Intalnirea saptamanala dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos va avea loc marti dupa-amiaza, informeaza Agerpres. Cei doi se intalnesc de obicei.

Dacian Ciolos nu ia in calcul demiterea lui Raed Arafat: Acolo nu e vorba doar de un om, e vorba de un sistem

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca nu se gandeste la demiterea secretarului de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, ci doreste ca sistemul de urgenta sa functioneze mai bine, precizand ca nu e vorba doar de un om, ci de un sistem.

Dacian Ciolos: ANAF nu este un organ represiv, ci un partener al mediului de afaceri

Prezent la conferinta de lansare a raportului de performanta al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, premierul Dacian Ciolos a tinut sa precizeze ca ANAF nu este un organ represiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )