Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dacian Ciolos, anunt important despre viitorul companiei Ford in Romania

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, anunt important despre viitorul companiei Ford in Romania

Premierul Dacian Ciolos a declarat, duminica, ca i-a convins pe reprezentantii companiei Ford ca este un lucru bun sa isi continue investitia in Romania. Avem discutii cu Ford de. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos, despre raportul Colectiv: Nu ma intereseaza sa tai capete

Premierul Dacian Ciolos sustine, referitor la rezultatele raportului Colectiv, ca nu il intereseaza sa faca demiteri de dragul de a satisface pe cineva, ci vrea schimbari profunde in.

AID ii solicita premierului Dacian Ciolos consultari cu privire la situatia cartelelor PrePay

Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID) ii solicita premierului Dacian Ciolos consultari cu privire la situatia cartelelor PrePay si un calendar legat de reluarea dezbaterilor pe aceasta tema, reamintindu-i in acelasi timp ca Legile sigurantei cetatenilor zac, de luni bune, in sertarele ministerului Comunicatiilor.

Dacian Ciolos spune ca nu sunt bani pentru majorarea indemnizatiei de crestere a copilului: Sa ne indice Parlamentul sursa

Premierul Dacian Ciolos sustine ca nu sunt bani la buget pentru majorarea indemnizatiei de crestere a copilului, el cerand Parlamentului sa indice si sursa de finantare pentru aceste plati, potrivit News. ro.

Dacian Ciolos: Daca nu se aduna suma pentru Cumintenia Pamantului, inseamna ca impreuna am decis sa renuntam!

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca sculptura Cumintenia Pamantului nu este o piatra, ci o opera de arta cheie in viata artistica a lui Constantin Brancusi, precizand ca.

Dacian Ciolos raspunde acuzatiilor de plagiat la adresa ministrului Toba: Nu sunt confortabil

Premierul Dacian Ciolos sustine ca nu este confortabil cu acuzatiile de plagiat aduse ministrului de Interne, Petre Toba, insa subliniaza ca nu este cazul sa ia decizii unilateral atat.

Dacian Ciolos: Cartele din Romania au fost folosite in pregatirea atacurilor teroriste

Premierul Dacian Ciolos a declarat, duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca in pregatirea atacurilor din ultima perioadateroristii au folosit cartele din Romania.

Prim-ministrul Dacian Ciolos a numit un nou consilier de stat la Cancelaria Guvernului

Dacian Ciolos l-a numit, vineri, pe Raul-Florian-Petrisor Patrascu in postul de consilier de stat la Cancelaria primului-ministru si a transferat secretarul general adjunct al Ministerului Tineretului si Sportului la Ministerul Sanatatii.

Tolo.ro, raspunsul lui Raed Arafat pentru Dacian Ciolos: Si la atentatele din Bruxelles resuscitarile s-au facut pe caldaram!

Jurnalistul Catalin Tolontan a publicat, pe blogul sau, un articol in care arata ca Raed Arafat i-ar fi raspuns direct lui Dacian Ciolos, printr-un document de 30 de pagini. Criticat pentru.

Dacian Ciolos l-a demis din Guvern pe fostul sef al SGG

Premierul Dacian Ciolos l-a eliberat din functia de consilier de stat la Cancelaria premierului pe Ion Moraru, fost secretar general al Guvernului in perioada 2012 - 2015. Decizia premierului a fost publicata vineri in Monitorul Oficial.

Dacian Ciolos, la Ambasada Belgiei: Cu un flagel cum e terorismul nu te poti lupta singur

Dacian Ciolos a mers, joi, la Ambasada Belgiei sa depuna flori si sa aprinda o lumanare in semn de solidaritate cu victimele de la Bruxelles. E un moment dificil pentru Europa si Uniunea.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )