Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu-Tariceanu: Am facut trafic de influenta

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu: Am facut trafic de influenta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca prin vizita facuta miercuri la Guvern a facut trafic de influenta pentru Republica Moldova si i-a propus premierului Sorin Grindeanu ca ajutoarele. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre o discutie pe tema viitorului UE: Este necesara. Cadrul cel mai potrivit este o dezbatere la Parlament, la care presedintele Ioahannis este mai mult decat binevenit

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca este dispus sa participe la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, pe tema viitorului Europei. Cu toate acestea, el considera ca o astfel de discutie ar trebui sa aiba loc in cadrul unei dezbateri mai ample in Parlament.

Calin Popescu Tariceanu, despre raportul evaluarii activitatii Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar: Iata un ministru al Justitiei care isi cunoaste rolul. Pana acum nu am avut asa ceva. Prin evaluarea sa, a dat cartonasul galben

Presedintele Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a calificat decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a monitoriza activitatea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, drept un cartonas galben, cat si un gest de curaj.

Calin Popescu Tariceanu: Laura Codruta Kovesi trebuie sa demisioneze de la sefia DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, isi mentine pozitia fata de indepartarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Invitat in emisiune In fata ta, difuzata duminica de Digi24, seful ALDE a afirmat ca demisia sefei DNA ar fi un gest firesc avand in vedere decizia CCR in legatura cu Ordonanta 13.

Calin Popescu Tariceanu, despre excluderea din ALDE a lui Daniel Constantin: Congresul nu face decat sa aleaga viitoarea conducere, nu sta sa se ocupe de excluderi de membri (VIDEO)

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a anuntat luni, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, ca i-a comunicat premierului Sorin Grindeanu deciziile care au fost luate in interiorul partidului.

Tariceanu, despre evaluarea realizata de Toader: E cartonasul galben; un gest de mare curaj intr-un context neprielnic

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca evaluarea sefilor din Ministerul Public si DNA realizata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reprezinta un 'cartonas galben', dar si 'un gest de curaj' intr-un context politic 'neprielnic' intern si extern, noteaza Agerpres.

Tariceanu, despre evaluarea lui Toader: E cartonasul galben

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca evaluarea sefilor din Ministerul Public si DNA realizata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reprezinta un cartonas galben, dar.

Daniel Constantin: Se continua politica pumnului in gura si a deciziilor care se iau unilateral de catre Tariceanu

Copresedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, luni, dupa ce a iesit de la sedinta coalitiei de guvernare unde s-a hotarat inlocuirea sa din Guvern, faptul ca presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, care e si copresedinte ALDE, continua politica pumnului in gura.

Alina Gorghiu, dupa ce ministrul Tudorel Toader a anuntat ca nu ii va revoca din functie pe Kovesi si Lazar: Sefii de parchete raman! Zi de doliu pentru domnul Tariceanu

Senatorul PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca nu ii va revoca pe procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, si procurorul-general al Romaniei, Augustin Lazar, ca este o zi de doliu pentru seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Cele cinci motive care au rupt relatia dintre Tariceanu si Daniel Constantin

Surse din conducerea ALDE au povestit pentru Adevarul cinci momente esentiale din ultimul an care au provocat ruptura dintre Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin, soldata cu revocarea fostului lider PC din Guvern si marginalizarea lui in partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )