Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tariceanu, despre evaluarea lui Toader: E cartonasul galben

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre evaluarea lui Toader: E cartonasul galben

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca evaluarea sefilor din Ministerul Public si DNA realizata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reprezinta un cartonas galben, dar. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre evaluarea realizata de Toader: E cartonasul galben; un gest de mare curaj intr-un context neprielnic

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca evaluarea sefilor din Ministerul Public si DNA realizata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reprezinta un 'cartonas galben', dar si 'un gest de curaj' intr-un context politic 'neprielnic' intern si extern, noteaza Agerpres.

Calin Popescu Tariceanu, despre raportul evaluarii activitatii Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar: Iata un ministru al Justitiei care isi cunoaste rolul. Pana acum nu am avut asa ceva. Prin evaluarea sa, a dat cartonasul galben

Presedintele Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a calificat decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a monitoriza activitatea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, drept un cartonas galben, cat si un gest de curaj.

Sorin Grindeanu, despre evaluarea DNA: Tudorel Toader este omul potrivit la momentul potrivit si am incredere in el

Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, a vorbit, marti, la Europa FM, despre anchetele desfasurate de ministrul Justitutiei, Tudorel Toader, privind activitatea DNA in cazul dosarului OUG 13, despre care spune ca este omul potrivit la momentul potrivit. De asemenea, premierul a spus si ca ministrul nu este dator sa explice coalitiei de guvernare actiunile sale, de vreme ce el i-a dat libertatea deplina sa gestioneze acest domeniu.

Calin Popescu Tariceanu, despre o discutie pe tema viitorului UE: Este necesara. Cadrul cel mai potrivit este o dezbatere la Parlament, la care presedintele Ioahannis este mai mult decat binevenit

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca este dispus sa participe la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, pe tema viitorului Europei. Cu toate acestea, el considera ca o astfel de discutie ar trebui sa aiba loc in cadrul unei dezbateri mai ample in Parlament.

Liviu Dragnea, despre evaluarea procurorului general si a sefei DNA: Sa nu credeti ca o sa tac

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca asteapta decizia ministrului Justitiei in ceea ce priveste evaluarea procurorului general Augustin Lazar si a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si ca.

Iohannis, despre decizia lui Toader de a monitoriza activitatea procurorilor: Daca Ministerul Justitiei si Ministerul Public vor coopera, lucrurile vor merge mai bine, altfel decat atunci cand cele doua au avut pozitii divergente in privinta OUG 13

Klaus Iohannis a declarat ca nu i se pare un lucru rau faptul ca Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca vamonitoriza activitatea procurorilor, conform prevederilor Constitutiei si.

Calin Popescu Tariceanu, despre excluderea din ALDE a lui Daniel Constantin: Congresul nu face decat sa aleaga viitoarea conducere, nu sta sa se ocupe de excluderi de membri (VIDEO)

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a anuntat luni, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, ca i-a comunicat premierului Sorin Grindeanu deciziile care au fost luate in interiorul partidului.

Tariceanu despre Daniel Constantin: A devenit un sustinator si un cantaret pe fata al sistemului si al binomului

Discursul si agenda politica ale lui Daniel Constatin sunt intr-o divergenta totala cu actiunile si pozitiile politice ale ALDE, iar acesta a devenit un sustinator si un cantaret pe fata al sistemului si al binomului, a afirmat Calin Popescu Tariceanu dupa ce conducerea ALDE i-a retras, duminica, sprijinul politic co-presedintelui partidului, Daniel Constantin, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )