Libnet.ro
UNICEF

22:00

Calin Popescu Tariceanu: Laura Codruta Kovesi trebuie sa demisioneze de la sefia DNA

Hotnews Hotnews,
 Calin Popescu Tariceanu: Laura Codruta Kovesi trebuie sa demisioneze de la sefia DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, isi mentine pozitia fata de indepartarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Invitat in emisiune In fata ta, difuzata duminica de Digi24, seful ALDE a afirmat ca demisia sefei DNA ar fi un gest firesc avand in vedere decizia CCR in legatura cu Ordonanta 13. continuă pe Hotnews

Laura Codruta Kovesi trebuie sa demisioneze

Calin Popescu Tariceanu, presedintele senatului, considera ca Laura Codruta Covesi ar trebui sa demisioneze din functia de procurer-sef al Directiei Nationale Anticoruptiei DNA), potrivit unui interviu Digi24.

Kovesi sa-si dea demisia. Calin Popescu Tariceanu nu RENUNTA. Seful Senatului o vrea jos pe sefa DNA

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca nu renunta la ideea ca Laura Codruta Kovesi ar trebui sa-si dea demisia. Acesta considera ca sefa DNA trebuie sa renunte la functie in contextul deciziei CCR.

Traian Basescu o acuza pe Laura Codruta Kovesi: Ne serveste minciuni la fiecare evaluare pe care o arata DNA-ul. E un politician de viitor, cu conditia sa nu se constate incalcari ale legii in activitatea dansei

Liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a declarat vineri seara ca Laura Codruta Kovesi ne serveste minciuni in cadrul evaluarilor publicate de DNA si a declarat, in acest context, ca ea ar putea activa si ca om politic, daca nu se vor constata ilegalitati in munca ei ca procuror-sef al DNA.

Le Monde a declarat-o pe Laura Codruta Kovesi parte din generatia in ascensiune a Europei. Procurorul sef al DNA a fost inclus alaturi de premierul scotian Nicola Sturgeon si de liderul grupului PPE Manfred Weber

Jurnalistii publicatiei Le Monde au alcatuit o lista a acelor europeni care fac parte din generatia in ascensiune a UE, iar pe aceasta lista figureaza si sefa Directiei Nationale Anticoruptie din Romania, Laura Codruta Kovesi.

Le Monde o include pe Laura Codruta Kovesi in cadrul generatiei in ascensiune a Europei

Ziarul francez Le Monde o include pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, in randul a patru personalitati europene pe care le numeste generatia in ascensiune a Europei, cu cateva zile inainte de aniversarea a 60 de ani de la Tratatul de la Roma, act fondator al UE. Kovesi este singurul nume din lista care nu este si politician.

Calin Popescu Tariceanu: Noi avem deja experienta unei Europe cu mai multe categorii, cu mai multe clase

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca Romania a experimentat deja Europa cu mai multe viteze fiindca e diferita de celelalte state membre UE, avand in vedere ca a.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu: O serie de considerente politice au facut ca Romaniei sa nu ii fie ridicat MCV

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, co-presedinte ALDE, a declarat, vineri, ca exista o serie de considerente politice care au facut ca tarii noastre sa nu ii fie ridicat MCV, care a devenit mai mult de verificare, decat de cooperare.

Radu Banciu, despre criticile lui Ludovic Orban la adresa lui Calin Popescu Tariceanu: Astea sunt niste idei obosite pe care politicienii, din cand in cand, le mai rascolesc precum faci, la tara, cu fanul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre criticile aduse de Ludovic Orban la adresa ALDE si a lui Calin Popescu Tariceanu. Liberalul a catalogat ALDE drep.

Laura Codruta Kovesi inclusa de jurnalistii francezi pe lista generatiei in ascensiune a Europei

Cu ocazia aniversarii a 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, jurnalistii de la Le Monde au intocmit o lista de personalitati europene pe care o numesc generatia in.

Traian Basescu: Laura Codruta Kovesi ar fi o varianta competitiva pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, articolul publicat de jurnalistii de la Le Monde, in care au fost trecuti in revista nume importante.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )