Libnet.ro
UNICEF

11:00

Calin Popescu Tariceanu, ingrijorat cu privire la un posibil conflict cu Rusia: Ar fi devastator

România Liberă România Liberă,
Calin Popescu Tariceanu, ingrijorat cu privire la un posibil conflict cu Rusia: Ar fi devastator

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca viitorul relatiei cu Rusia nu trebuie sa fie unul de adversitate, posibila generare a unui conflict armat fiind un lucru devastator. continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu, despre activitatea Guvernului Tudose: La guvernare nu ai timp foarte mult de filozofie

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca premierul Mihai Tudose intelege responsabilitatea functiei in care se afla si are curaj in luarea deciziilor, avand in vedere ca la guvernare nu ai timp foarte mult de filosofie.

Calin Popescu Tariceanu: Se va decide o plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului

Calin Popescu Tariceanu a anuntat luni ca se va introduce o plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului, fara a preciza insa ce suma este avuta in vedere. Acesta a citat ca exemplul veniturile din tranzactiile imobiliare care in prezent intra in calculului indemnizatiei, ceea ce nu e normal.

VIDEO. Ministrii Cabinetului Tudose au dat din nou socoteala coalitiei de guvernare PSD-ALDE. Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile militarilor: Asa cum functioneaza astazi, Legea reprezinta o anomalie. Sa fie clar, nu se micsoreaza nicio pensie!

Liderii coalitiei de guvernare PSD - ALDE vor discuta, luni, de la ora 12. 00, despre modificarea Legii pensiilor militare, subiect asupra caruia ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a insistat ca este necesar sa se aduca anumite corectii.

Dragnea si Tariceanu au o colaborare ca soarecele si pisica

Deputatul Daniel Constantin a sustinut, ieri, ca Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu au o colaborare ca soarecele si pisica, care dauneaza economiei, mentionand ca Tariceanu a vazut ca lucrurile nu merg bine in guvernare si pregateste o iesire in momentul in care va lua foc corabia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )