Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu: Premierul Dancila se bucura de toata sustinerea noastra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Calin Popescu Tariceanu: Premierul Dancila se bucura de toata sustinerea noastra

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Timisoara, ca premierul Viorica Dancila se bucura de toata sustinerea sa si a ALDE, iar gestul liderului PNL, Ludovic Orban va fi catalogat drept o ratacire politica. continuă pe Wall-Street Ro

Premierul se bucura de toata sustinerea noastra

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, la Timisoara, ca premierul Viorica Dancila se bucura de toata sustinerea sa si a ALDE, iar gestul liderului PNL, Ludovic Orban va fi catalogat drept o ratacire politica.

Calin Popescu Tariceanu, ipoteza incendiara despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, sambata, la Timisoara, ca actiunea lui Ludovic Orban de a face plangere penala impotriva Vioricai Dancila depaseste granitele luptei.

Calin Popescu Tariceanu, atac necrutator la Ludovic Orban: Are o faza de nebunie sau e un plan bine alcatuit?

Calin Popescu-Tariceanu a criticat in termeni duri initiativa presedintelui PNL, Ludovic Orban, de a face plangere penala pe numele premierului Viorica Dancila in cazul mutarii ambasadei.

Pilonul II de pensii - un mecanism util

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca Pilonul II de pensii este un mecanism util, pentru ca populatia imbatraneste, iar fondul de pensii de stat va avea foarte multe presiuni.

Tariceanu, despre plangerea penala impotriva lui Dancila si Dragnea: Denota o faza de nebunie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca plangerea penala formulata de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila este un demers deliberat din partea liderului liberal, iar resortul acestui demers este.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )