Libnet.ro
UNICEF

20:15

Calin Popescu Tariceanu recunoaste: Am avut telefonul pus sub ascultare o luna, anul trecut. |Se doreste crearea unei super-puteri, care sa fie peste celelalte din stat, chiar si peste Parlament (VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu recunoaste: Am avut telefonul pus sub ascultare o luna, anul trecut. |Se doreste crearea unei super-puteri, care sa fie peste celelalte din stat, chiar si peste Parlament (VIDEO)

Calin popescu Tariceanu a fost prezent la emisiunea Dosar de Politician de la postul de televiziune B1 TV, el vorbind despre mai multe probleme pe care le-a observat in societatea din Romania. Din. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu lanseaza scenariul pentru demiterea Guvernului Ciolos

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a lansat, marti, la Targu Mures, un scenariu pentru demiterea Cabinetului Ciolos si pastrarea acestuia ca guvern interimar, cu puteri limitate, pana.

Calin Popescu Tariceanu: Vom discuta cu colegii de la PSD ca Ordonanta privind Codurile penale sa fie respinsa

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica seara, intr-o emisiune la Romania Tv, ca va discuta cu reprezentantii PSD ca Ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale sa fie respinsa in Parlament si sa fie adoptata propunerea legislativa aflata la Camera Deputatilor care rezolva articolele declarate neconstitutionale, potrivit Agerpres.

Mihail Leva, directorul de productie al Hexi Pharma, pus sub urmarire penala si cercetat in control judiciar

Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie l-au pus sub acuzare si pe directorul de productie al Hexi Pharma, Mihail Leva, de profesie chimist, sub acuzatia de complicitate si participatie improprie la infractiunea de.

Directorul de productie de la Hexi Pharma, Mihail Leva, pus sub acuzare

Mihail Leva, director de productie la Hexi Pharma, a fost pus sub urmarire penala de procurorii Parchetului General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, fiind acuzat de complicitate la.

Directorul de productie de la Hexi Pharma, pus sub acuzare, in dosarul dezinfectantilor diluati

Directorul de productie de la firma Hexi Pharma, Mihai Leva, a fost pus sub urmarire penala, sambata, de procurorii Parchetului General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. El este acuzat de complicitate la participatie improprie la infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor.

Tariceanu i-a pus gand rau lui Ciolos: Am discutat si cu Dragnea despre o motiune de cenzura care sa lase Guvernul cu puteri limitate pana la alegerile parlamentare din noiembrie

Se anunta negocieri intre PSD si ALDE, dupa alegerile locale din 5 iunie. Calin Popescu tariceanu anunta ca se ia in calcul o demitere a guvernului Ciolos prin motiune de cenzura, urmata de o.

Tariceanu: Era in spiritul Constitutiei ca presedintele sa informeze Parlamentul in privinta mandatului pentru Summitul NATO de la Varsovia

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca, in spiritul Constitutiei, seful statului trebuia sa fi initiat consultari cu partidele parlamentare si sa informeze Parlamentul in privinta mandatului pe care-l va sustine la Summitul NATO de la Varsovia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )