Libnet.ro
UNICEF

07:00

Calvarul unei fete de 16 ani din Brasov dupa ce a cunoscut un baiat pe Facebook. A dus-o la el acasa si i-a pus un cutit sub perna. Ce i-a facut apoi timp de trei zile

Antena3 Antena3,
Calvarul unei fete de 16 ani din Brasov dupa ce a cunoscut un baiat pe Facebook. A dus-o la el acasa si i-a pus un cutit sub perna. Ce i-a facut apoi timp de trei zile

O adolescenta de 16 ani din judetul Brasov a fost sechestrata, batuta si violata de un tanar cu doi ani mai mare pe care l-a cunoscut pe internet. Baiatul ar fi invitat-o in apartamentul sau. continuă pe Antena3

Pusti de 16 ani prins la furat din masini. Cum au aflat politistii ce facea adolescentul

Un tanar de 16 ani este cercetat pentru tentativa la furt calificat dupa ce a fost prins de oamenii legii care cauta bunuri de valoare intr-un autoturism, la care fortase sistemul de inchidere.

VIDEO Elevul de 16 ani care a palmuit o profesoara, arestat pentru 30 de zile. Imagini cu agresarea cadrului didactic

Elevul de 16 ani care a lovit si hartuit profesoara de Cultura Civica de la Scoala Poroschia din judetul Teleorman, a fost retinut miercuri pentru 24 de ore cu propunerea de arestare preventiva. Joi, judecatorii au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile.

Ziua eMAG a venit! TOP 5 reduceri emag.ro cu ocazia aniversarii a 16 ani

Ziua eMAG este aici. Marti, 5 decembrie, eMAG ofera reduceri de 10 milioane de lei, cu ocazia implinirii a 16 ani de existenta.

eMAG aniverseaza 16 ani cu reduceri ca de Black Friday

EMAG a avut o zi cu reduceri de Black Friday si acum pregateste unele la fel de mari pentru aniversare. Iata un scurt ghid despre cum faci sa prinzi aceste oferte. Aniversarea eMAG pentru cei 16 ani impliniti de la fondare vine cu reduceri de 10 milioane de lei. Totul se desfasoara pe 5 decembrie [].

Primul incident violent din Europa dupa decizia cutremuratoare a lui Donald Trump. S-a intamplat chiar in Amsterdam

Un barbat musulman care avea asupra sa drapelul palestinian a spart geamurile unui restaurant evreiesc din orasul olandez Amsterdam, ca reactie la decizia presedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaste.

Record pentru o soferita din Brasov. Femeia a fost prinsa de politisti cu o alcoolemie de peste doi la mie

O femeie din judetul Brasov a batut toate recordurile in ce priveste alcoolemia la volan. Chiar si in cazul barbatilor se intampla foarte rar sa fie surprinsi conducand si.

Legatura dintre agresorul batranului de 71 de ani din Piata Victoriei si Traian Basescu

Matei Sandel, cunoscut drept Sandy, a ajuns in atentia opiniei publice dupa ce a avut o altercatie cu un batran in varsta de 71 de ani in Piata Victoriei si l-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )