Libnet.ro
UNICEF

16:46

Camera Reprezentantilor a emis alte trei citatii in ancheta privind punerea sub acuzare a lui Trump

Hotnews Hotnews,
 Camera Reprezentantilor a emis alte trei citatii in ancheta privind punerea sub acuzare a lui Trump

Democratii din Camera Reprezentantilor au emis vineri alte trei citatii ca parte a anchetei care il vizeaza pe presedintele Donald Trump, cautand sa-i oblige pe inaltii functionari din biroul de buget al Casei Albe si din Departamentul de Stat sa depuna marturie, potrivit Mediafax care citeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Parlamentarii republicani perturba ancheta privind punerea sub acuzare a lui Donald Trump

Parlamentarii republicani, incurajati de presedintele Donald Trump sa devina mai duri in lupta cu incercarile democratilor de a-l pune sub acuzare, au perturbat miercuri ancheta din Camera Reprezentantilor si a impiedicat un oficial al Pentagonului sa depuna marturie, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

SUA: Camera Reprezentantilor verifica legaturile unui oligarh ucrainean cu asociatii lui Giuliani

Camera Reprezentantilor din SUA a initiat verificari, in cadrul anchetei care ar putea conduce la procedura demiterii presedintelui Donald Trump, pentru a stabili daca oligarhul ucrainean Dmitry Firtash le-a oferit fonduri unor asociati ai lui Rudolph Giuliani, avocatul liderului de la Casa Alba, scrie Mediafax.

Departamentul de Justitie al SUA deschide o ancheta privind investigatia lui Mueller in cazul Rusia

Departamentul de Justitie al SUA a deschis o ancheta penala privind investigatia condusa de procurorul special Robet Mueller cu privire la cazul implicarii Rusiei in campania electorala din 2016, potrivit unor surse citate de New York Times. Donald Trump a contestat permanent investigatia condusa de Mueller, comentand ca este o vanatoare de vrajitoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )