Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cameron considera ca Marea Britanie nu a fost izolata la summitul UE: Proiectul pur si simplu nu era suficient de bun

Antena3 Antena3,
Cameron considera ca Marea Britanie nu a fost izolata la summitul UE: Proiectul pur si simplu nu era suficient de bun

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a respins vineri ideea conform careia tara lui s-ar afla in izolare pentru ca, la summitul UE, a cerut reducerea bugetului comunitar, informeaza AFP. continuă pe Antena3

David Cameron respinge ideea ca Marea Britanie ar fi fost izolata la summitul UE.

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a respins vineri ideea potrivit careia tara lui s-ar afla in izolare pentru ca, la summitul UE, a cerut reducerea bugetului comunitar, informeaza AFP, citat de Mediafax. Marea Britanie nu a fost singura impotriva tuturor, a spus David Cameron. Proiectul prezentat pur si simplu nu era suficient de bun. Nu era suficient de bun pentru Marea Britanie, dar nici pentru Germania, Suedia, Olanda, Finlanda si Danemarca, a spus el. Summitul Consiliului .

David Cameron despre summitul UE: Marea Britanie nu a fost singura impotriva tuturor

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a negat ca propunerea de a reduce bugetul comunitar, facuta la summitul UE ar fi izolat Marea Britanie de restul statelor membre UE. Marea Britanie nu a fost.

Francois Hollande, despre BUGETUL UE: Germania nu a vrut sa izoleze Marea Britanie.

Presedintele francez, Francois Hollande, a afirmat, vineri, dupa esecul negocierilor privind bugetul multianual al UE, ca Germania nu a vrut sa izoleze Marea Britanie la Consiliul European, dar Franta si Germania si-au jucat perfect rolul pentru a face Europa sa avanseze, transmite AFP, potrivit Mediafax. Germania nu a vrut sa izoleze Marea Britanie, iar Franta a dorit ca tarile coeziunii, atasate politicilor de crestere si politicii agricole comune, sa se poata face auzite, a sintetizat .

Marea Britanie a recunoscut oficial coalitia siriana de opozitie.

Marea Britanie a recunoscut oficial coalitia siriana de opozitie, a declarat ,marti, ministrul britanic de externe, Wiliam Hague, transmite Reuters, citat de Agerpres. Guvernul Majestatii Sale a hotarat sa recunoasca coalitia nationala a revolutiei siriene si fortele de opozitie ca unic reprezentant legitim al poporului sirian, a afirmat seful diplomatiei britanice in parlament. Reprezentantii diferitelor factiuni ale opozitiei siriene au parafat in 11 noiembrie, la Doha, un acord de .

Hollande: in pofida esecului, summitul UE a fost util

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a apreciat ca, in pofida esecului, summitul UE pe tema bugetului multianual a fost util si constituie o etapa spre un acord, informeaza AFP.

Angela Merkel se declara multumita de atmosfera de la summitul UE.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a declarat multumita in legatura cu discutiile din cadrul summitului UE, justificand suspendarea lucrarilor prin necesitatea de a exista mai mult timp pentru ajungerea la un acord la inceputul anului, informneaza AFP, potrivit Mediafax. Sunt multumita de modul in care s-au derulat discutiile, a spus Merkel, apreciind ca este posibil sa se ajunga la un acord la inceputul anului viitor. Atmosfera a fost foarte amicala si constructiva, in pofida .

Angela Merkel, despre summitul UE: Nu exista niciun motiv sa scoatem acordul cu forcepsul

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat vineri, dupa discutiile din cadrul summitului UE, ca este multumita, apreciind ca este nevoie de mai mult timp pentru a se ajunge la un acord. Sunt multumita.

Merkel, multumita de atmosfera de la summitul UE: Nu exista niciun motiv sa scoatem acordul cu forcepsul

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a declarat multumita in legatura cu discutiile din cadrul summitului UE, justificand suspendarea lucrarilor prin necesitatea de a exista mai mult timp pentru ajungerea la.

Inundatii puternice in Marea Britanie, soldate cu morti, evacuari si pene de curent

Doi morti, sute de case fara energie electrica si circulatie blocata pe mai multe drumuri, dupa ce sud-vestul Angliei si Tara Galilor au fost puternic afectate de torentiale abundente si rafale puternice de vant care au produs inundatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )