Libnet.ro
UNICEF

13:15

Campanie cu Nicoleta Luciu si Gina Pistol in care este promovata purtarea centurii, amendata pentru continut misogin

Adevărul Adevărul,
Campanie cu Nicoleta Luciu si Gina Pistol in care este promovata purtarea centurii, amendata pentru continut misogin

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a amendat Automobil Clubul Roman ACR) cu 2. 000 de lei pentru campania Hai sa facem centura greu de ignorat!, ce foloseste un spot video in care sunt prezentate busturile unor vedete precum Nicoleta Luciu, Gina Pistol si Jojo si comparate cu fructe. continuă pe Adevărul

Ce a decis instanta in privinta inculpatilor din dosarul in care este cercetat si sotul Alinei Bica

Cei patru inculpati din dosarul in care este cercetat si sotul fostei sefe a DIICOT Alina Bica au fost pusi sub control judiciar pentru 60 de zile, dupa ce Tribunalul Brasov a respins, miercuri noapte, propunerea de arestare preventiva.

Tribunalul Brasov: Cei patru inculpati din dosarul in care este cercetat sotul Alinei Bica, plasati sub control judiciar pentru 60 de zile

Toti cei patru inculpati in dosarul in care este implicat si sotul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, vor fi cercetati sub control judiciar, informeaza Mediafax. Tribunalul Brasov a respins, miercuri noapte,.

Care este viteza de Internet de care ai nevoie

Intr-o perioada in care operatorii promoveaza oferte de pana la 1Gbps, este momentul ideal sa inveti cum afli viteza de Internet si de ce nu iti utila una mai mare.

Care este cea mai buna modalitate de a utiliza Instagram pentru a genera potentiali clienti?

Fie ca vorbim de Instagram sau de alta platforma de social media, raspunsul este unul singur: vrei sa afli adresele de e-mail ale acestor clienti, pentru ca apoi sa comunici cu ei prin e-mail. Cum sa faci rost de adresele lor? Le dai un lead magnet .

Sotul Alinei Bica, sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala. DIICOT Brasov: Activitatea infractionala a inceput in decembrie 2010

00 - Sotul Alinei Bica a fost pus sub control judiciar de procurorii DIICOT, pentru 60 de zile, cu interdictia de a parasi tara, iar alte patru persoane, intre care si liderul gruparii, Dan Vasile, au.

Traian Basescu: Consider ca si Livia Stanciu si Kovesi trebuie sa isi duca mandatul pentru ca e scris in lege. La fel trebuie tratat si un primar care este acuzat de abuz in serviciu

Fostul presdinte Traian Basecu a vorbit marti, la iesirea de la sediul PMP, despre cererea adesata de un grup de senatori, printre care si Calin Popescu Tariceanu, de a fi demise presedinta inaltei Curti,.

Traian Basescu: Consider ca si Livia Stanciu si Kovesi trebuie sa isi duca mandatul pentru ca e scris in lege. La fel trebuie tratat si un primar care este acuzat de abuz in serviciu (VIDEO)

Fostul presdinte Traian Basecu a vorbit marti, la iesirea de la sediul PMP, despre cererea adesata de un grup de senatori, printre care si Calin Popescu Tariceanu, de a fi demise presedinta inaltei Curti,.

Care este desertul ideal cand tii o cura de slabire

Capsunile sunt cele mai prietenoase fructe, cand este vorba de silueta noastra. Iar in acest sezon ar trebui sa profitam din plin si sa le consumam, deoarece au o multime de beneficii.

Studiu SUA: Care este numarul real al oamenilor omorati de politisti

Un studiu realizat de Washington Post a aratat ca politistii americani omoara, in medie, doi oameni pe zi. Jurnalistii au dezvaluit ca numarul real al persoanelor impuscate de fortele de ordine este de doua ori mai mare decat cel oficial.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )