Libnet.ro
UNICEF

14:00

CAMPANIE RL. Votul din Spania: Cum a ingreunat Guvernul accesul romanilor la urne

România Liberă România Liberă,
CAMPANIE RL. Votul din Spania: Cum a ingreunat Guvernul accesul romanilor la urne

Intre referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu, cel din 2012, si scrutinul prezidential din 2014 nu ar fi trebuit sa existe diferente, avand in vedere ca mecanismul de organizare e unul singur, iar Guvernul a fost acelasi. Si totusi, nu a fost asa. Iar cazul Spaniei ca si cel al Italiei, despre care am scris in editia de ieri) merita o analiza separata. continuă pe România Liberă

Campanie RL. Imagini INEDITE cu regii Romaniei, de la Carol I la Mihai I

Regele Carol I, alaturi de principele Alexandru Ioan Cuza, este fondatorul Romaniei. Si asta pentru ca statul roman exista in forma sa moderna abia din anul 1859, anul Unirii Principatelor. Ca entitate juridica in dreptul international, Romania a aparut abia din momentul dobandirii independentei, in timpul domniei Principelui, ulterior Regelui Carol I.

Tragedie pe un santier din Spania. Un roman a murit, dupa ce a cazut de la mare inaltime

Accident teribil in Spania unde doi muncitori, unul roman si unul spaniol, au murit, ieri, pe un santier. Cei doi oameni au cazut de la mare inaltime, in timpul serviciului. Tragedia avut loc pe un santier din.

Ponta, dupa votul din Senat cu privire la modificarile la Codul Penal: Am vazut o majoritate covarsitoare

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa adoptarea de catre Senat a modificarilor la Codul penal si Codul de procedura penala, ca in legatura cu acest proiect a vazut votul unei majoritati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )