Libnet.ro
UNICEF

16:15

Campionatul Mondial de Fotbal 2018: ANGLIA, in semifinale dupa 2-0 cu Suedia

B1 B1,
Campionatul Mondial de Fotbal 2018: ANGLIA, in semifinale dupa 2-0 cu Suedia

Anglia a invins cu 2-0 Suedia in ultima zi a sferturilor de la Campionatul Mondial de Fotbal si merge in semifinale. Nationala Angliei e pentru a treia oara in semifinalele unui Campionat Mondial. Prima data. continuă pe B1

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Doodle special de la Google pentru Cupa Mondiala

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 este cea de-a 21-a editie a Campionatului Mondial de Fotbal si are loc in Rusia. Campionatul Mondial de Fotbal 2018 Turneul final are 32 de echipe, inclusiv tara gazda,.

CM 2018: Franta e in semifinale, dupa 2-0 cu Uruguay (FOTO, VIDEO)

Nationala de fotbal a Frantei este prima echipa calificata in semifinalele Campionatului Mondial. Reprezentantii Cocosului galic au invins, vineri, fara prea multe probleme, nationala Uruguayului,.

Croatia, calificata in semifinale, dupa 4-3 cu Rusia la loviturile de departajare

Selectionata Croatiei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal 2018, dupa ce a invins echipa gazda, Rusia, cu 4-3 la loviturile de departajare, scor 2-2 1-1, 1-1) la finalul prelungirilor,.

Incident socant la meciul Franta-Uruguay de la Campionatul Mondial de Fotbal. Putini sunt cei care si-au dat seama (VIDEO)

Portarul nationalei Frantei, Hugo Lloris, a fost pe punctul de a inghiti o libelula, vineri, la meciul cu Uruguay, din sferturile de finala ale Cupei Mondiale. Incidentul a avut loc in minutul 17 al partidei.

CM 2018: Anglia invinge Columbia la loviturile de departajare si ajunge in sferturi, unde va infrunta Suedia (FOTO)

Echipa nationala de fotbal a Angliei s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, marti seara, dupa ce a trecut, la Moscova, de nationala Columbiei cu scorul de 4-3 la loviturile.

Anglia a invins Suedia, scor 2-0, si s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale

Selectionata Angliei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, sambata, dupa ce a invins formatia Suediei cu scorul de 2-0 1-0), la Samara.

SONDAJ CM 2018: Din ultimele doua sferturi de finala, cine merita sa mearga mai departe?

Campionatul Mondial de fotbal e aproape de final. in faza sferturilor, echipele ramase si-au aratat deja valoarea. Dintre cele care se vor confrunta azi Suedia vs Anglia si Rusia vs Croatia), in ultimele doua sferturi de finala, cine crezi ca merita cel mai mult sa mearga mai departe?.

Anglia revine intr-o semifinala la Cupa Mondiala dupa 28 ani

Anglia a invins Suedia, cu 2-0 1-0), in penultimul sfert de finala programat la Cupa Mondiala din Rusia.

SONDAJ CM 2018: Din sferturile de astazi, cine merita cel mai mult sa mearga mai departe?

Campionatul Mondial de fotbal se apropie de final. in faza sferturilor, echipele ramase si-au aratat deja valoarea. Dintre cele care se vor cofrunta azi, cine crezi ca merita cel mai mult sa mearga mai departe? Participa la sondajul HotNews. ro.

CM 2018: ncepe spectacolul din sferturi - Uruguay vs Franta si Brazilia vs Belgia, duelurile de foc ale zilei

Campionatul Mondial de fotbal a ajuns in faza sferturilor de finala, iar ziua de vineri propune doua meciuri de gala. Primele priviri vor fi atintite catre confruntarea dintre doua foste campioane mondiale. Uruguay in 1930 si 1950) si Franta 1998) vor deschide spectacolul din sferturi, de la ora 17:00. in ultimul duel al zilei, de la ora 21:00, se vor intalni Brazilia, cvintupla castigatoare a trofeului, si ambitioasa reprezentativa a Belgiei. Ambele partide vor fi transmise in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )