Libnet.ro
UNICEF

10:30

CaN Romania: Ne mintiti ca la meteo

Antena3 Antena3,
CaN Romania: Ne mintiti ca la meteo

Cel mai rau ma deranjeaza ca in 2015 avem zapada pe autostrada. Uite cum ajungem la cea mai proasta si folosita fraza din istoria televiziunilor romanesti - Iarna a luat autoritatile prin surprindere,. continuă pe Antena3

Aon Romania a desemnat Cel mai flexibil asigurator 2015

Aon Romania, unul din jucatorii pe piata de brokeraj de asigurare si reasigurare din Romania, a acordat companiei Uniqa Asigurari trofeul Cel mai flexibil asigurator, in cadrul Aon Cocktail Party, eveniment prin care brokerul sarbatoreste in fiecare an colaborarea cu partenerii sai din piata de asigurari, informeaza un comunicat de presa al redactiei.

Cel mai bun hotel de lux din Romania a ajuns la afaceri de 1,7 mil. euro

Hotel Epoque, cel mai bun hotel de lux din Romania, potrivit TripAdvisor, a inregistrat venituri in crestere cu 11% in al treilea trimestru al anului 2015 si a ajuns la o cifra de afaceri de 1,7 milioane euro, fata de 1,5 milioane euro in perioada.

Romania trimite trupe de CERCETARE si de actiuni PSIHOLOGICE la cel mai amplu exercitiu NATO din 2015

Armata Romaniei participa cu trupe la cel mai amplu exercitiu NATO al anului, denumit TRIDENT JUNCTURE 15.

Huawei a devenit cel mai mare producator de telefoane din China

Conform unor informatii aparut de curand, Huawei este acum cel mai mare producator de telefoane din China. Pana de curand, Xiaomi era considerat cel mai mare producator de telefoane mobile din China. Compania, insa, are parte de probleme serioase pe principala sa piata. Astfel, dupa cum scriu cei de la TechCrunch, Xiaomi a vandut anul [] Huawei a devenit cel mai mare producator de telefoane din China Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum VIDEO

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum al trupei. Cel putin, asa considera artistii din formatie care se pregatesc sa le divulge fanilor noile piese in concertul de la Sala Palatului, din 20 noiembrie.

Mexicul, in alerta, asteapta cel mai distrugator URAGAN din istoria Americii

Mexicul este in alerta vineri, in asteptarea uraganului Patricia - cel mai puternic inregistrat vreodata pe continentul american.

Jerry Seinfeld, cel mai bine platit comediant din lume! A incasat 36 de milioane de dolari anul trecut!

Jerry Seinfeld este, conform celebrei publicatii Forbes, cel mai bine platit comediant din lume! Anul trecut, el a incasat nu mai putin de 36 de milioane de dolari! .

Jerry Seinfeld, cel mai bine platit comic la 17 ani de la sfarsitul serialului sau de succes

La 17 ani dupa ce s-au incheiat filmarile la Seinfeld, creatorul serialului, Jerry Seinfeld, continua sa fie cel mai bine platit comic din lume.

Snapdragon 820 va fi cel mai rapid procesor de pe piata

Daca este sa dam crezare unor informatii recente, Qualcomm Snapdragon 820va fi de departe cel mai performant procesor de pe piata. Modelul Snapdragon 810 al celor de la Qualcommnu a avut parte de o publicitate foarte buna, acest lucru fiind datorat in mare parte problemelor legate de supraincalzire. Situatia a devenit mult mai serioasa atunci [] Snapdragon 820 va fi cel mai rapid procesor de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum instalezi cel mai usor Windows 10 pe Mac

Exista multe moduri in care puteti rula Windows 10 pe un MacBook sau iMac, mai jos il voi detalia insa pe cel mai simplu care va ofera cea mai multa flexibilitate. Imediat se fac 10 ani de cand cei de la Apple au trecut pe arhitectura X86, respectiv procesoare Intel. Tranzitia de la PowerPC, pe [] Cum instalezi cel mai usor Windows 10 pe Mac Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )