Libnet.ro
UNICEF

18:46

Canada anunta inchiderea frontierelor pentru toti cetatenii straini. Exceptie fac cetatenii americani

Adevărul Adevărul,
Canada anunta inchiderea frontierelor pentru toti cetatenii straini. Exceptie fac cetatenii americani

Canada a decis inchiderea frontierelor pentru toti cetatenii straini, exceptandu-i pe cei americani, a anuntat premierul Justin Trudeau. continuă pe Adevărul

Guvernul ceh anunta inchiderea frontierelor incepand de luni

Guvernul ceh a anuntat, vineri, ca inchide frontierele tarii atat strainilor care vor sa intre in tara, cat si cehilor care vor sa plece in strainatate, incepand de luni, pentru a stopa astfel raspandirea noului coronavirus.

Canada si-a inchis granitele. Doar cetatenii canadieni si cei americani mai pot intra in tara

Canada si-a inchis granitele pentru toti cetatenii straini, cu exceptia celor americani, luni, iar premierul Justin Trudeau a indemnat populatia sa stea in casa, pentru a ajuta la limitarea raspandirii de.

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor din cauza raspandirii noului coronavirus

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor sale, astfel incat, incepand cu miezul noptii, numai cetatenii spanioli, cei non-spanioli care invoca cauze de forta majora si bunurile necesare.

CORONAVIRUS |Ungaria si-a inchis granitele din cauza pandemiei de COVID-19

Premierul Ungariei a anuntat inchiderea granitelor pentru toti cetatenii straini, in incercarea autoritatilor de a tine sub control raspandirea noului coronavirus. Cetatenii Ungariei mai pot intra in.

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura.

CORONAVIRUS Estonia si Lituania isi inchid frontierele pentru cetatenii straini

Estonia si Lituania au anuntat ca isi vor inchide granitele pentru cetatenii straini, cu cateva exceptii, in timp ce Letonia a decis masuri restrictive pentru combaterea raspandirii coronavirusului, informeaza AFP.

Autoritatile de la Berlin anunta inchiderea granitelor cu Danemarca si Luxemburg

Germania isi sigileaza granitele. Astfel, autoritatile de la Berlin anunta inchiderea granitelor cu Danemarca si Luxemburg.

Austria isi cheama acasa toti cetatenii din strainatate

Austria activeaza nivelul 6, cel mai inalt nivel de pericol de calatorie. Autoritatile de la Viena au lansat un apel catre toti cetatenii care se afla in strainatate sa se intoarca in tara, in conditiile in care toate statele lumii sunt considerate ca fiind nesigure in contextul pandemiei de coronavirus.

Stare de urgenta in Romania. Ce masuri iau oficial autoritatile. Toti cetatenii trebuie sa tina cont de asta

Care sunt masurile luate de autoritati, odata cu venirea starii de urgenta? Traian Berbeceanu a facut anuntul oficial pe pagina sa de socializare, in legatura cu reglementarile noii situatii din Romania. Stare de urgenta in Romania. Ce masuri iau oficial autoritatile? UPDATE: Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a dat explicatii la Digi24 .

Veste uriasa pentru toti pensionarii! Cum ar putea primi bani in avans

Ministrul Muncii a facut un anunt foarte important pentru pensionari. Ce trebuie sa stie toti varstinicii? Cum pot primi bani in avans? Iata ce spune Violeta Alexandru! Veste mare pentru toti pensionarii! Cum ar putea primi bani in avans? Violeta Alexandru a anuntat ca are in vedere plata in avans in pensiilor pentru ca oamenii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )