Libnet.ro
UNICEF

01:05

Austria isi cheama acasa toti cetatenii din strainatate

Antena3 Antena3,
Austria isi cheama acasa toti cetatenii din strainatate

Austria activeaza nivelul 6, cel mai inalt nivel de pericol de calatorie. Autoritatile de la Viena au lansat un apel catre toti cetatenii care se afla in strainatate sa se intoarca in tara, in conditiile in care toate statele lumii sunt considerate ca fiind nesigure in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Stare de urgenta in Romania. Ce masuri iau oficial autoritatile. Toti cetatenii trebuie sa tina cont de asta

Care sunt masurile luate de autoritati, odata cu venirea starii de urgenta? Traian Berbeceanu a facut anuntul oficial pe pagina sa de socializare, in legatura cu reglementarile noii situatii din Romania. Stare de urgenta in Romania. Ce masuri iau oficial autoritatile? UPDATE: Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a dat explicatii la Digi24 .

MAE, apel de la Bucuresti: ce trebuie sa faca romanii din strainatate din cauza pandemiei

Ministerul de Externe de la Bucuresti - MAE - a transmis un apel catre romanii din strainatate. Anuntul a fost facut in contextul in care e pandemie de coronavirus, iar in Romania a fost.

Toti soferii din Romania trebuie sa stie asta! Ce se intampla acum cu amenzile

Conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta! Ce se va intampla de acum cu amenzile si ce se modifica, din cauza situatiei actuale din lume? Soferii trebuie sa stie asta! Ce se intampla cu amenzile in perioada aceasta, majoritatea institutiilor din tara au limitat sau suspendat interactiunea cu publicul, dar totul se poate rezolva .

Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni

Bacolux Hotels a decis sa se alinieze masurilor recomandate de statul roman si sa puna mai presus de toate siguranta si sanatatea oaspetilor si angajatilor sai. De astazi, 16 martie, Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni, respectiv Afrodita Resort and Spa, Diana Resort si Pensiunea Bacolux. Ramane deschis Craiovita Hotel and Events din Craiova, sediul central al companiei, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura.

Apelul autoritatilor: Turistii romani din strainatate sa revina in tara!

Ministerul Afacerilor Externe recomanda tuturor cetatenilor romani care se afla ca turisti in strainatate sa depuna demersuri pentru scurtarea sederii si revenirea in tara in cel mai scurt timp, in contextul evolutiei la nivel global a infectiei cu COVID-19 si a demersurilor altor state.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )