Libnet.ro
UNICEF

00:07

Canada: Atacatorul din Ottawa, considerat un calator cu grad ridicat de risc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Canada: Atacatorul din Ottawa, considerat un calator cu grad ridicat de risc

Autorul atacului armat ce a avut loc ieri in Parlamentul de la Ottawa a fost identificat ca fiind Michael Zehaf-Bibeau, un canadian de 32 de ani considerat de serviciile de informatii un calator cu grad ridicat de risc si caruia i-a fost retras recent pasaportul, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Atacatorul din Parlamentul Canadei a fost identificat

Persoana care a comis atacul din Parlamentul Canadei a fost identificat. Acesta este Michael Zehaf-Bibeau, un canadian in varsta de 32 de ani, catalogat calator cu grad ridicat de risc de catre serviciile de informatii, motiv pentru care i-a fost retras pasaportul recent.

Canada: Un atacator a fost ucis in interiorul Parlamentului din Ottawa

Un atacator a fost ucis in interiorul Parlamentului canadian dupa ce un soldat a fost impuscat la un memorial al eroilor din Ottawa, relateaza CBC News. Postul de televiziune sustine ca are confirmarea ca unul.

Politia canadiana sustine ca un singur barbat inarmat a fost implicat in incidentele din Ottawa

Politia canadiana sustine ca un singur barbat inarmat a fost implicat in atacurile de miercuri din Ottawa, relateaza CTV News. Potrivit ofiterului de politie Marc Soucy, in prezent nu mai este cautat niciun.

Politia sustine ca un singur barbat a fost implicat in atacurile din Ottawa

Politia din Ottawa sustine ca un singur barbat inarmat a fost implicat in atacurile de miercuri din capitala canadiana, relateaza CTV News, in pagina electronica, potrivit Mediafax. Astfel, acum nu mai este.

Incidente armate in cel putin trei zone din Ottawa

ACTUALIZARE 21:00 Soldatul ranit dupa atacul armat de langa Parlamentul Canadian a decedat Soldatul canadian ranit in aceasta dimineata de tiruri lansate de indivizi neidentificati langa cladirea Parlamentului din Ottawa a decedat in urma ranilor suferite, iar politia investigheaza inca doua incidente ce au avut loc astazi in oras, transmite presa internationala.

UPDATE. CANADA: Un atacator a fost omorat, in interiorul Parlamentului. Incidente armate, in cel putin trei zone din Ottawa

Un militar a fost ucis, miercuri, in centrul orasului Ottawa, in urma unor focuri de arma care au fost trase in fata Parlamentului si la un memorial al eroilor, scrie The Telegram.

Premierul canadian Stephen Harper califica atacurile armate din Ottawa drept acte josnice

Premierul canadian Stephen Harper a condamnat miercuri atacurile armate comise la Ottawa, calificandu-le drept josnice, potrivit unui purtator de presa, citat de AFP. Harper, care se afla la sediul Parlamentului in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )