Libnet.ro
UNICEF

10:30

Canada deschide portile pentru romani din 2016: Cei care au avut vize in ultimii zece ani vor merge fara restrictii in Canada (VIDEO)

B1 B1,
Canada deschide portile pentru romani din 2016: Cei care au avut vize in ultimii zece ani vor merge fara restrictii in Canada (VIDEO)

Romanii scapa de vizele pentru Canada din 2016, a anuntat miercuri premierul Victor Ponta, citat de B1TV. Astfel, de anul viitor, romanii care au avut in ultimii zece ani vize pentru Canada sau pentru Statele Unite,. continuă pe B1

Ponta: Nu exista niciun pericol pentru romani sa vina armata rusa, sa ne intample ceva

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu exista niciun pericol pentru romani din partea armatei ruse atata timp cat tara noastra este membru NATO. Si eu sunt ingrijorat pentru ca stiu foarte multe.

Victor Ponta a propus ca PSD sa participe pe liste comune cu UNPR la alegerile din 2016 (VIDEO)

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Politic Nationa al patidului ca a propus social-democratilor ca la alegerile parlamentare si locale din 2016 sa participe pe liste.

Ponta: Romanii, fara vize in Canada din 2016

Veste buna pentru romanii care vor sa mearga in Canada. Cei care au deja viza pentru Statele Unite pot calatori si in Canada in baza aceluiasi document, incepand de anul viitor. Anuntul a fost facut.

Canada a relaxat regimul vizelor pentru romani

O parte din romani nu vor mai avea nevoie de viza pentru Canada, dar aceasta concesie este facuta doar celor care anterior au mai calatorit pe continentul nord-american.

Locuri de munca pentru mii de romani, din fonduri europene

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a explicat, intr-o dezbatere realizata de Intact Media Group, la Palatul Parlamentului, ca una din sursele de finantare pentru portofoliul pe care il administreaza este.

RADET continua furnizarea energiei termice pentru incalzire, din cauza racirii vremii

RADET anunta, miercuri, ca va continua sa furnizeze agent termic pentru caldura catre populatie, avand in vedere confirmarea prognozei realizate de Administratia Nationala de Meteorologie, pentru intervalul 18 - 22 aprilie, prin care a fost anuntata o racire a vremii.

BCE majoreaza fondurile de urgenta pentru bancile din Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) a majorat miercuri fondurile de urgenta puse la dispozitia bancilor din Grecia, cu 1,5 miliarde euro, la 75,5 miliarde euro, in timp ce guvernul elen continua negocierile intense cu creditorii pentru reluarea programului de sustinere financiara, potrivit Mediafax.

Candidaturi surpriza pentru posturile din ANRE

Inca patru candidati s-au inscris in cursa pentru cele doua locuri din Comitetul de Reglementare al ANRE, care vor deveni vacante incepand de maine, unele nume fiind o surpriza pentru piata pentru unii placuta, iar pentru altii mai putin placuta, in functie de interese).

UPI: Jeb Bush, aspirant la nominalizarea republicana pentru prezidentialele din SUA, va vizita Germania, Polonia si Estonia

Fostul guvernator al Floridei, Jeb Bush, fratele fostului presedinte George W. Bush, va face o vizita in Germania, Polonia si Estonia in luna iunie, cu scopul de a-si pune in evidenta abilitatile in materie de politica externa, potrivit UPI. Vizita e pregatita in conditiile in care Jeb Bush este asteptat sa-si anunte intrarea in cursa pentru nominalizarea republicana la prezidentiale, arata sursa citata.

Fratii Mararu, condamnati la 12 si 15 ani de inchisoare, pentru atentatul din cartierul Vitan

Tribunalul Bucuresti a decis, marti, condamnarea interlopilor Bogdan si Razvan Mararu la 15 ani, respectiv 12 ani de inchisoare, ei fiind implicati in atentatul din cartierul bucurestean Vitan de acum trei ani.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )