Libnet.ro
UNICEF

09:00

Locuri de munca pentru mii de romani, din fonduri europene

Antena3 Antena3,
Locuri de munca pentru mii de romani, din fonduri europene

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a explicat, intr-o dezbatere realizata de Intact Media Group, la Palatul Parlamentului, ca una din sursele de finantare pentru portofoliul pe care il administreaza este. continuă pe Antena3

FONDURI EUROPENE 2015-2020: Noile linii de finantare - oportunitati de dezvoltare pentru Romania

Romania poate accesa pana in 2020 peste 40 de miliarde de euro din fonduri europene. Prioritatile de finantare propuse de catre Comisia Europeana vizeaza dezvoltarea economica, imbunatatirea politicilor.

Concurenta pentru fonduri europene in agricultura. Parlamentarii anunta programul Prima ferma

Un grup de parlamentari anunta ca vrea sa initieze programul Prima ferma, o alternativa la cei care nu obtin fonduri europene pentru afaceri in agricultura.

Taxa de vizitare pentru monumentul Principia din Cetatea Alba Iulia, restaurat cu fonduri europene

Primaria Alba Iulia propune prima taxa de vizitare a unor obiective turistice din Cetate. Consilierii locali vor aproba in sedinta de miercuri, 22 aprilie, instituirea unor tarife pentru accesul in situl Principia din Piata Cetatii muzeul si curtea cu obiecte arheologice.

MAE a mai evacuat noua romani din Yemen; in total, 54 de cetateni romani au parasit aceasta tara

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de vineri, al?i noua ceta?eni romani au fost evacuati din Yemen, numarul total al romanilor scosi din aceasta tara ajungand la 54 si 9 membri de.

MAE a mai evacuat 9 romani din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de ieri, alti noua cetateni romani au fost evacuati din Yemen, numarul total al romanilor scosi din aceasta tara ajungand la 54 si noua membri de familie de cetatenie yemenita.

Senatoarea pentru care banii din indemnizatia de parlamentar o pun in dificultate: Nu-mi ajung nici pentru coafor

Senatoarea Vasilica Steliana Miron se plange ca indemnizatia de parlamentar este atat de mica incat nu ii ajunge nici macar pentru coafor. Steliana Miron spune ca, daca nu ar fi sustinuta de sotul sau si.

Numele Isis a fost scos de pe lista oficiala cu nume pentru viitoarele uragane, din cauza asocierii cu acronimul gruparii Stat Islamic

Numele Isis a fost scos de pe lista oficiala cu nume pentru viitoarele uragane. Asta, deoarece este considerat nepotrivit din cauza paronimiei cu acronimul gruparii Stat Islamic, care este acuzat de comiterea unor.

Vasile Blaga: Tema motiunii de cenzura va fi una de nerefuzat pentru fortele politice din opozitie

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca tema motiunii de cenzura pe care o pregatesc liberalii va fi una de nerefuzat pentru celelalte forte politice din Opozitie.

Blaga: Tema motiunii de cenzura va fi una de nerefuzat pentru fortele politice din opozitie

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca tema motiunii de cenzura pe care o pregatesc liberalii va fi una de nerefuzat pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )