Libnet.ro
UNICEF

23:45

Canada promite noi sanctiuni impotriva Rusiei

B1 B1,
Canada promite noi sanctiuni impotriva Rusiei

Canada s-a angajat luni sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei ca reactie la ofensiva unor acoliti ai Moscovei in estul Ucrainei, relateaza AFP. Pacea si stabilitatea din Ucraina sunt amenintate mai. continuă pe B1

Canada va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Canada s-a angajat luni sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei ca reactie la ofensiva unor acoliti ai Moscovei in estul Ucrainei, relateaza AFP, conform Mediafax.

Uniunea Europeana ar putea adopta NOI SANCTIUNI impotriva Rusiei

Sefii de stat si de guvern din statele membre ale Uniunii Europene s-ar putea intalni saptamana viitoare pentru a adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei, in cazul in care situatia din Ucraina se va agrava,.

Uniunea Europeana ar putea adopta NOI SANCTIUNI impotriva Rusiei

Sefii de stat si de guvern din statele membre ale Uniunii Europene s-ar putea intalni saptamana viitoare pentru a adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei, in cazul in care situatia din Ucraina se va agrava,.

UE ar putea organiza saptamana viitoare un summit pentru a adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Liderii din UE ar putea organiza un summit saptamana viitoare, pentru a adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei, a anuntat astazi ministrul francez al Afacerilor Externe, Laurent Fabius, citat de Reuters.

Obama: SUA si UE, pregatite sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei

Presedintele american Barack Obama a subliniat joi, in cursul unei convorbiri telefonice cu cancelarul german Angela Merkel, ca SUA, Uniunea Europeana si alte state partenere trebuie sa fie pregatite sa raspunda unei escalade ruse in Ucraina prin adoptarea de noi sanctiuni, relateaza AFP, conform Mediafax.

UE ar putea adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei, in cazul in care situatia din Ucraina se va agrava

UE ar putea adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei daca se va agrava situatia din Ucraina, a anuntat ministrul francez de Externe, Laurent Fabius. Acesta a anuntat astfel ca sefii de stat si de guvern se vor int.

UE ameninta Rusia cu noi sanctiuni

Sefii de stat si de guvern din UE s-ar putea intalni saptamana viitoare ca sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei, in cazul in care situatia din Ucraina se va agrava, anunta ministrul francez de Externe, citat de AFP, relateaza Mediafax.

Obama avertizeaza ca o escaladare a situatiei din Ucraina va duce la noi sanctiuni impotriva Moscovei

Presedintele american Barack Obama a avertizat cu noi sanctiuni impotriva puterii de la Moscova in cazul in care situatia din Ucraina va escalada. Liderul de la Casa Alba a sustinut ca SUA si UE trebuie sa.

SUA au adoptat sanctiuni impotriva unor lideri din Crimeea

Statele Unite au introdus, vineri, sanctiuni impotriva a sapte lideri si a unui grup petrolier din Crimeea, suspectati ca ar ameninta pacea si stabilitatea Ucrainei.

Criza din Ucraina: UE a convenit extinderea sanctiunilor impotriva Rusiei

Ministrii de Externe ai Uniunii Europene au cazut de acord, luni, sa extinda sanctiunile impotriva Rusiei, in urma actiunilor acesteia in Ucraina, prin adaugarea mai multor persoane pe lista celor vizate de blocarea conturilor si interzicerea vizelor, a anuntat seful diplomatiei britanice, William Hague, citat de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )