Libnet.ro
UNICEF

21:45

SUA au adoptat sanctiuni impotriva unor lideri din Crimeea

România Liberă România Liberă,
SUA au adoptat sanctiuni impotriva unor lideri din Crimeea

Statele Unite au introdus, vineri, sanctiuni impotriva a sapte lideri si a unui grup petrolier din Crimeea, suspectati ca ar ameninta pacea si stabilitatea Ucrainei. continuă pe România Liberă

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, se opune unor noi sanctiuni impotriva Rusiei: Avem interese comune

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a facut apel la prudenta asupra crizei ucrainene si a precizat ca se opune pentru moment unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, tara cu care UE are interese comune, scrie AFP. Precizand ca Rusia a incalcat dreptul international in Crimeea, el a afirmat ca trebuie luata in consideratie realitatea, care este ca peninsula apartine Federatiei Rusiei. Este un fapt implinit, a sustinut acesta.

Criza in Ucraina: Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, se opune unor noi sanctiuni impotriva Rusiei: Avem interese comune

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a facut apel la prudenta asupra crizei ucrainene si a precizat ca se opune pentru moment unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, tara cu care UE are interese comune, scrie AFP. Precizand ca Rusia a incalcat dreptul international in Crimeea, el a afirmat ca trebuie luata in consideratie realitatea, care este ca peninsula apartine Federatiei Rusiei. Este un fapt implinit, a sustinut acesta. UPDATE Ora 06:30 Peste 50 de persoane, luate marti ostatice intr-o filiala a Serviciului ucrainean de securitate SBU) din orasul Lugansk est) au fost eliberate, anunta SBU, citat de agentiile Ukrinform si UNIAN. urmareste aici evenimentele zilei de marti.

Criza Ucraina: Parlamentul din Crimeea a aprobat o noua Constitutie

Parlamentul din Crimeea, regiune alipita Rusiei luna trecuta, a aprobat vineri adoptarea unei noi Constitutii, iar o noua versiune a Constitutiei ruse a fost publicata, incluzand Crimeea si Sevastopolul in Federatia rusa, relateaza RIA Novosti, conform Mediafax.

Parlamentul din Crimeea a aprobat adoptarea unei noi Constitutii pentru aceasta noua republica anexata Rusiei

Parlamentul din Crimeea, alipita Rusiei luna trecuta, a aprobat vineri adoptarea unei noi Constitutii pentru aceasta noua republica rusa, iar o noua versiune a Constitutiei ruse a fost publicata. Textul.

Obama: SUA si UE, pregatite sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei

Presedintele american Barack Obama a subliniat joi, in cursul unei convorbiri telefonice cu cancelarul german Angela Merkel, ca SUA, Uniunea Europeana si alte state partenere trebuie sa fie pregatite sa raspunda unei escalade ruse in Ucraina prin adoptarea de noi sanctiuni, relateaza AFP, conform Mediafax.

Duane Butcher: Ne angajam sa aparam Romania. Suntem ingrijorati de derularea evenimentelor din Crimeea

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, a declarat, joi, ca SUA si NATO se gandesc la o gama larga de masuri pentru a consolida increderea in randul aliatilor si a precizat ca America si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )