Libnet.ro
UNICEF

21:15

Obama avertizeaza ca o escaladare a situatiei din Ucraina va duce la noi sanctiuni impotriva Moscovei

B1 B1,
Obama avertizeaza ca o escaladare a situatiei din Ucraina va duce la noi sanctiuni impotriva Moscovei

Presedintele american Barack Obama a avertizat cu noi sanctiuni impotriva puterii de la Moscova in cazul in care situatia din Ucraina va escalada. Liderul de la Casa Alba a sustinut ca SUA si UE trebuie sa. continuă pe B1

Daianu: Trebuie grabita aderarea la euro din cauza situatiei din Ucraina

Zona euro are o relevanta geopolitica sporita in contextul crizei din Ucraina, iar procesul de aderare ar trebui grabit, fiind o alegere strategica in termeni geopolitici, in conditiile in care exista riscuri si costuri suplimentare pentru statele din regiune, apreciaza Daniel Daianu,prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara si fost ministru al Finantelor, anunta Mediafax.

Sondaj CSOP privind situatia din Ucraina: 54% dintre romani cred ca Romania beneficiaza de protectie sporita, in calitate de membru NATO

54% dintre romani considera ca tara noastra beneficiaza de protectie sporita in calitate de membru NATO, in contextul conflictului din Ucraina, arata un studiu realizat de CSOP, ce a avut ca tema situatia din Ucraina. Sondajul mai arata, pe de alta parte, ca, desi a existat o comunicare larga pe marginea situatiei din Ucraina, aproape jumatate dintre cei chestionati nu se considera suficient de informati cu privire la acest subiect. Categoriile care au un grad de informare scazut sunt persoanele sub 35 ani si cele din mediul rural.

Criza din Ucraina afecteaza economia Rusiei si s-ar putea extinde la nivel global, avertizeaza FMI

Criza din Ucraina afecteaza deja economia Rusiei si s-ar putea extinde la nivelul economiei globale, mai ales in cazul unei perturbari a tranzitului de hidrocarburi, a avertizat, marti, Fondul Monetar.

Reuniune G7 la Washington pe tema impactului crizei din Ucraina

Ministrii de Finante din cadrul G7 se reunesc joi, la Washington, pentru a discuta despre criza din Ucraina si impactul economic al acesteia.

Criza din Ucraina a crescut relevanta geopolitica a zonei euro

Zona euro are o relevanta geopolitica sporita in contextul crizei din Ucraina, iar procesul de aderare ar trebui grabit, fiind o alegere strategica in termeni geopolitici, in conditiile in care exista riscuri si costuri suplimentare pentru statele din regiune, potrivit lui Daniel Daianu, prim-vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Putin cere Guvernului sa se pregateasca pentru inlocuirea importurilor din Ucraina

Presedintele Vladimir Putin a cerut, miercuri, Guvernului rus sa pregateasca un plan de inlocuire a importurilor din Ucraina, el afirmand ca Rusia nu poate subventiona la nesfarsit statul vecin, transmite Bloomberg, conform Mediafax.

Vladimir Putin cere Guvernului sa pregateasca un plan de inlocuire a importurilor din Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut, miercuri, Guvernului de la Moscova sa pregateasca un plan de inlocuire a importurilor din Ucraina, sustinand ca Rusia nu poate subventiona la nesfarsit statul vecin,.

Vicepresedintele Benq Europa: Criza din Ucraina va scadea vanzarile din piata cu pana la 20% si in Romania

Criza din Ucraina va scadea vanzarile totale in regiune cu pana la 20%, este de parere Mike Borze foto), vicepresedintele pe regiunea Europei a producatorului taiwanez de electronice Benq, companie pentru care piata din Ucraina era anul.

Daianu: Trebuie grabit procesul de aderare la euro, criza din Ucraina a schimbat termenii geopolitici

Zona euro are o relevanta geopolitica sporita in contextul crizei din Ucraina, iar procesul de aderare ar trebui grabit, fiind o alegere strategica in termeni geopolitici, in conditiile in care exista riscuri si costuri suplimentare pentru statele din regiune, a declarat Daniel Daianu, prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara si fost ministru al Finantelor, la Conferinta de Risc de Tara 2014 organizata de Coface si Mediafax.

Daianu: Trebuie grabit procesul de aderare la euro. Criza din Ucraina a schimbat termenii geopolitici

Zona euro are o relevanta geopolitica sporita in contextul crizei din Ucraina, iar procesul de aderare ar trebui grabit, fiind o alegere strategica in termeni geopolitici, in conditiile in care exista riscuri si costuri suplimentare pentru statele din.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )