Libnet.ro
UNICEF

20:30

Canada: Seful unei grupari teroriste a fost condamnat la 24 de ani de inchisoare

B1 B1,
Canada: Seful unei grupari teroriste a fost condamnat la 24 de ani de inchisoare

Un canadian prezentat drept organizatorul unei celule teroriste a fost condamnat, miercuri, la 24 de ani de inchisoare pentru ca a incercat sa comita atentate cu bomba impotriva unor obiective militare. Hiva Aliz. continuă pe B1

CANADA: Seful unei grupari teroriste a fost condamnat la 24 de ani de inchisoare

Un canadian prezentat drept organizatorul unei celule teroriste a fost condamnat, miercuri, la 24 de ani de inchisoare pentru ca a incercat sa comita atentate cu bomba impotriva unor obiective militare, .

A fost condamnat la 24 de ani de inchisoare! Seful unei grupari teroriste a fost arestat in Canada

Un canadian prezentat drept organizatorul unei celule teroriste a fost condamnat, miercuri, la 24 de ani de inchisoare pentru ca a incercat sa comita atentate cu bomba impotriva unor obiective militare, relateaza.

Un politician grec a fost condamnat dupa ce a afirmat ca vrea sa ii transforme pe imigranti in sapun

Un candidat al partidului neonazist Zori Aurii la alegerile legislative din 2012 a fost condamnat, marti, la un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a afirmat intr-un documentar ca vrea sa-i transforme pe.

Un american a fost condamnat la sase ani de munca silnica in Coreea de Nord

Matthew Todd Miller, unul dintre cei trei cetateni americani arestati in acest moment in Coreea de Nord, a fost condamnat duminica la sase ani de munca silnica pentru comiterea de acte ostile impotriva tarii conduse de Kim Jong-un.

Politicianul grec care vrea sa-i transorme pe imigranti in sapun a fost condamnat

Candidatul partidului neonazist Zori Aurii care a afirmat intr-un documentar ca vrea sa-i transforme pe imigranti in sapun si sa faca lampi din pielea lor a fost consamnat la un an de inchisoare cu suspendare.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )