Libnet.ro
UNICEF

07:30

A fost condamnat la 24 de ani de inchisoare! Seful unei grupari teroriste a fost arestat in Canada

Antena3 Antena3,
A fost condamnat la 24 de ani de inchisoare! Seful unei grupari teroriste a fost arestat in Canada

Un canadian prezentat drept organizatorul unei celule teroriste a fost condamnat, miercuri, la 24 de ani de inchisoare pentru ca a incercat sa comita atentate cu bomba impotriva unor obiective militare, relateaza. continuă pe Antena3

Canada: Seful unei grupari teroriste a fost condamnat la 24 de ani de inchisoare

Un canadian prezentat drept organizatorul unei celule teroriste a fost condamnat, miercuri, la 24 de ani de inchisoare pentru ca a incercat sa comita atentate cu bomba impotriva unor obiective militare. Hiva Aliz.

CANADA: Seful unei grupari teroriste a fost condamnat la 24 de ani de inchisoare

Un canadian prezentat drept organizatorul unei celule teroriste a fost condamnat, miercuri, la 24 de ani de inchisoare pentru ca a incercat sa comita atentate cu bomba impotriva unor obiective militare, .

Un american a fost condamnat la sase ani de munca silnica in Coreea de Nord

Matthew Todd Miller, unul dintre cei trei cetateni americani arestati in acest moment in Coreea de Nord, a fost condamnat duminica la sase ani de munca silnica pentru comiterea de acte ostile impotriva tarii conduse de Kim Jong-un.

Un politician grec a fost condamnat dupa ce a afirmat ca vrea sa ii transforme pe imigranti in sapun

Un candidat al partidului neonazist Zori Aurii la alegerile legislative din 2012 a fost condamnat, marti, la un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a afirmat intr-un documentar ca vrea sa-i transforme pe.

Rapperul Gucci Mane, condamnat la trei ani de inchisoare, pentru agresiune

Rapperul american Gucci Mane a fost condamnat la trei ani de inchisoare, dupa ce a pledat vinovat in procesul in care era acuzat ca a lovit un fan in zona capului cu o sticla de votca, intr-un club de noapte.

Un francez a fost condamnat la inchisoare pentru ca si-a sunat fosta iubita de 21.807 ori in zece luni

Un barbat in varsta de 33 de ani, din Franta, si-a sunat si apelat prin mesaje SMS fosta iubita de peste 21. 000 de ori, insa a recunoscut ca s-a comportat prosteste, relateaza The Guardian. Barbatul, al.

VIDEO Motivarea instantei pentru condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare: Omul de afaceri si-a exercitat influenta politica pentru a obtine actiunile ICA la pret de garsoniera de periferie. / Inculpatul a apelat la una dintre cele mai rudi

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti arata, in motivarea deciziei de condamnare la zece ani de inchisoare a lui Dan Voiculescu, ca presedintele fondator al PC si-a exercitat influenta pentru a obtine de la Administratia Domeniilor Statului, prin intermediul companiei Grivco, pachetul de actiuni la Institutul pentru Cercetari Alimentare ICA) la un pret de garsoniera de periferie, de 75 de ori mai mic decat valoarea reala. Curtea de Apel Bucuresti a dat publicitatii marti motivarea deciziei prin care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani inchisoare cu executare in dosarul ICA.

Politicianul grec care vrea sa-i transorme pe imigranti in sapun a fost condamnat

Candidatul partidului neonazist Zori Aurii care a afirmat intr-un documentar ca vrea sa-i transforme pe imigranti in sapun si sa faca lampi din pielea lor a fost consamnat la un an de inchisoare cu suspendare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )