Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cand va fi analizata sesizarea PNL privind respingerea urmaririi penale a lui Ponta

România Liberă România Liberă,
Cand va fi analizata sesizarea PNL privind respingerea urmaririi penale a lui Ponta

Sesizarea PNL privind respingerea inceperii urmaririi penale a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese, va fi analizata de judecatorii Curtii Constitutionale in 15 iulie. continuă pe România Liberă

Cand va fi analizata sesizarea PNL privind respingerea inceperii urmaririi penale a lui Ponta

Sesizarea PNL privind respingerea inceperii urmaririi penale a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese, va fi analizata de judecatorii Curtii Constitutionale in 15 iulie.

CCR va discuta pe 15 iulie sesizarea PNL privind votul in cazul lui Victor Ponta

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta pe 15 iulie sesizarea PNL privind votul in Parlament in cazul premierului Victor Ponta, scrie Agerpres. Sesizarea inaintata de liberali a fost depusa deja la.

PNL ataca la CCR respingerea urmaririi penale a lui Victor Ponta

PNL va contesta la Curtea Constitutionala votul din plenul Camerei Deputatilor privind respingerea inceperii urmaririi penale a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese. Anuntul privind depunerea.

PNL ataca la CCR votul din Parlament de respingere a urmaririi penale a lui Ponta

PNL va contesta la Curtea Constitutionala votul din plenul Camerei Deputatilor privind respingerea inceperii urmaririi penale a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese. Anuntul privind depunerea contestatiei la CCR a fost facut de.

PNL a atacat la CCR votul din Parlament de respingere a urmaririi penale a lui Ponta

PNL a contestat la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) votul din plenul Camerei Deputatilor privind respingerea inceperii urmaririi penale pentru Victor Ponta, pentru conflict de interese.

PNL ataca la CCR votul din Parlament de respingere a urmaririi penale a lui Ponta

PNL va contesta la Curtea Constitutionala votul din plenul Camerei Deputatilor privind respingerea inceperii urmaririi penale a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese.

Cand va analiza CCR cererea PNL de respingere a urmaririi penale a lui Victor Ponta

UPDATE - Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a stabilit pentru data de 15 iulie discutarea sesizarii PNL privind neconstitutionalitatea articolului 157 din Regulamentul Camerei Deputatilor si a hotararii .

Ludovic Orban: PNL ataca la CCR votul in cazul premierului Victor Ponta (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca PNL va ataca la CCR votul in cazul premierului Victor Ponta, privind neinceperea urmaririi penale. Sesizarea inaintata de liberali a fost depusa deja.

Zgonea: Sesizarea PNL la CC pe votul la Ponta, o incercare disperata de a crea false subiecte

Decizia PNL de sesizare a Curtii Constitutionale pe tema votului referitor la urmarirea penala a lui Victor Ponta este o incercare disperata de a crea false subiecte, pentru a atrage atentia ca ar avea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )