Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cand joaca Halep in turul 2 al turneului de la Praga. Organizatorii au anuntat ora de start a meciului cuKrejcikova

Adevărul Adevărul,
Cand joaca Halep in turul 2 al turneului de la Praga. Organizatorii au anuntat ora de start a meciului cuKrejcikova

Intalnirea dintre Simona Halep si cehoaica Barbora Krejcikova, contand pentru turul secund al WTA Praga, va fi cel de al treilea meci al zilei de joi de pe arena centrala. continuă pe Adevărul

Cand joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. S-a stabilit ora de start

UPDATE, ora 18:07 Partida dintre Simona Halep si Barbora Krejcikova, din turul 2 de la Praga, se va juca joi, dupa ora 15:00. Doua partide sunt programate, incepand cu ora 12:00, inaintea celei pe care o disputa Simona. Eugenie Bouchard si Tamara Zidansek, iar apoi Magdalena Frech Arantxa Rus. Simona Halep s-a calificat .

CTP, reactie surpriza dupa victoria Simonei Halep: Un campion castiga si cand joaca prost

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o victorie muncita, obtinuta dupa sase luni de pauza provocata de pandemia de coronavirus. Simona a avut nevoie de doua ore si jumatate pentru a obtine calificarea in turul 2, iar jocul .

Rochia Simonei Halep de la Praga i-a innebunit pe fani: Dragostea mea

Simona Halep a castigat partida cu Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3), la primul ei meci dupa o pauza de sase luni. Revenirea pe gazon dupa interuperea provocata de pandemia de coronavirus a fost un eveniment special pentru Halep. Iar sponsorul tehnic al romancei a tinut sa marcheze evenimentul asa cum se cuvine. Simona .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )