Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand ar putea fi gata bugetul. Anuntul facut de Darius Valcov, consilierul premierului pe probleme economice

Antena3 Antena3,
Cand ar putea fi gata bugetul. Anuntul facut de Darius Valcov, consilierul premierului pe probleme economice

Darius Valcov, consilier al prim-ministrului Viorica Dancila, a declarat luni ca proiectul privind bugetul de stat pe 2019 este finalizat si ca Ministerul Finantelor il va face public cel tarziu miercuri. continuă pe Antena3

DARIUS VALCOV: Proiectul de lege a bugetului este gata

Consilierul primului-ministru Darius Valcov a declarat, ieri, la postul Antena 3, ca proiectul de lege a bugetului pentru 2019 este gata, urmand a fi prezentat de catre Guvern marti, 29 ianuarie, iar in 5 sau 6 februarie va putea incepe dezbaterea acestuia in Parlament.

Darius Valcov: Bugetul pe 2019 este gata! Cand va fi prezentat?

Consilierul primului-ministru, Darius Valcov, a declarat, duminica, la postul Antena 3, ca proiectul de lege a bugetului pentru 2019 este gata, urmand a fi prezentat de catre Guvern marti, 29 ianuarie, iar in 5 sau 6 februarie va putea incepe.

Darius Valcov anunta cand va fi prezentat proiectul de buget pentru 2019: Ministerul Finantelor il va pune in transparenta

Darius Valcov, consilierul premierului Dancila si eminenta cenusie a programului economic PSD, a anuntat luni seara ca, cel tarziu miercuri dimineata Ministerul Finantelor va face public proiectul de buget.

Darius Valcov: Trebuie taiata macaroana firmelor care se lacomesc. Ordonanta nu va fi modificata sau abrogata

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, omde baza a lui Liviu Dragnea si creierul din spatele programului de guvernare, a vorbit la Sinteza Zilei despre situatia economica a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1906 seconds )