Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand a scrie spune mai multe decat ce ai scris. Iohannis a dus la capat primul sau proiect: prima carte in mandat

Adevărul Adevărul,
Cand a scrie spune mai multe decat ce ai scris. Iohannis a dus la capat primul sau proiect: prima carte in mandat

In noiembrie 2014, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost ales Presedintele Romaniei. Dupa ce s-a instalat in scaunul de lider al natiunii, dl Iohannis a meditat la cele petrecute in campania electorala si a dat prioritate pe agenda sa impulsului, planului de a pune pe hartie gandurile, experientele de atunci. continuă pe Adevărul

Presedintele scrie. Cat de departe e asta de responsabilitatea cu care s-a imbrobodit in campanie?

In noiembrie 2014, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost ales Presedintele Romaniei. Dupa ce s-a instalat in scaunul de lider al natiunii, dl Iohannis a meditat la cele petrecute in campania electorala si a dat prioritate pe agenda sa impulsului, planului de a pune pe hartie gandurile, experientele de atunci.

E ceva putred la Tiraspol. Mai multe organizatii civile din Transnistria ii cer protectie in caz de amenintare lui Vladimir Putin

Mai multe organizatii civice din Transnistria, reunite luni la Tiraspol, au decis sa se adreseze presedintelui rus Vladimir Putin pentru a cere protectie in caz de amenintare, scrie gazeta. ru. Pe de alta parte, ministerul rus al Apararii sustine ca ia in calcul cele mai negative scenario in privinta conflictului transnistrean, dupa ce Ucraina a denuntat mai multe acorduri militare semnate cu Moscova.

Fotografiile erotice din 1920 sunt mai cuminti decat selfie-urile adolescentilor

In zilele noastre, accesul la pornografie este incredibil de usor. Pe vremuri, inainte inventarii computerelor sau a internetului, lucrurile nu erau atat de simple. in 1920, nu numai ca nu exista Internet, ci nu existau nici macar reviste erotice. Ca fapt divers, primul numar al publicatiei Playboy a fost tiparit in 1953. Totusi, oamenii aveau [] Fotografiile erotice din 1920 sunt mai cuminti decat selfie-urile adolescentilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mai multe marsuri au loc astazi in Capitala, iar circulatia va fi restrictionata pe mai multe bulevarde

Mai multe marsuri au loc astazi in Capitala, iar circulatia va fi restrictionata pe mai multe bulevarde din Bucuresti. Participantii la Marsul Normalitatii, organizat de Asociatia Noua Dreapta, vor pleca.

Cele mai multe magazine din Romania nu doneaza mancarea din cauza taxelor: Daca o lasa sa se strice, nu mai achita bani la stat

Recenta lege adoptata in franta potrivit careia supermarketurile sunt obligate sa doneze mancarea nevanduta a starnit reactii si la Bucuresti. in Romania, cele mai multe magazine nu doneaza mancare.

Mai multe publicatii au anuntat ca Dan Sova si-ar fi dat demisia din Senat. Senatorul neaga informatia

Mai multe site-uri printre care ziare. com, realitatea. net, gandul. info, au anuntat ca Dan Sova si-a fi dat demisia din Senat miercuri, inainte de Biroul Permanent sa discute cazul sau. Potrivit stiripesurse. ro,.

Turcia: Autoritatile denunta un atac terorist, dupa ce mai multe obuze de mortiera au fost lansate spre o baza militara turca

Autoritatile din Turcia denunta un atac terorist, dupa ce mai multe obuze au fost lansate, luni, spre o baza militara din estul Turciei, informeaza site-ul ziarului Hurriyet, citat de Mediafax. Atacul, care.

Seful asociatiei Agent Green, atacat cu bate de mai multe persoane in timpul unei documentari despre proiectul hidrocentralei de pe Raul Alb (VIDEO)

Gabriel Paun, seful asociatiei Agent Green a ajuns la spital dupa ce a fost atacat de mai multe persoane in timp ce incerca sa se documenteze despre proiectul hidrocentralei de pe Raul Alb, din Georparcul.

Arad: Mai multe locuinte au fost inundate in urma unei furtuni care a cauzat si pene de curent izolate

Mai multe locuinte din Arad au fost inundat in noaptea de duminica spre luni din cauza unei furtuni care a rupt si copaci care au cazut peste autoturisme si cablurile retelei de electricitate care dus la pene de.

Deponentii sa se uite la dobanda reala, s-ar putea sa fie mai mare decat in ultimii ani

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, indeamna deponentii la banci sa se uite mai degraba la dobanda reala, care reprezinta diferenta intre dobanda nominala si rata inflatiei, aratand ca aceasta este mai mare in prezent decat in urma cu cativa ani, cand inflatia era ridicata si aproape anula castigul, transmit surse din presa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )