Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cele mai multe magazine din Romania nu doneaza mancarea din cauza taxelor: Daca o lasa sa se strice, nu mai achita bani la stat

B1 B1,
Cele mai multe magazine din Romania nu doneaza mancarea din cauza taxelor: Daca o lasa sa se strice, nu mai achita bani la stat

Recenta lege adoptata in franta potrivit careia supermarketurile sunt obligate sa doneze mancarea nevanduta a starnit reactii si la Bucuresti. in Romania, cele mai multe magazine nu doneaza mancare. continuă pe B1

Unul dintre cele mai eficiente servicii din sistemul medical romanesc risca sa devina istorie

Una dintre cele mai eficiente initiative din domeniul medical risca sa devina istorie, din cauza neintelegerilor.

Top On The Move: Cele mai importante schimbari de manageri de la inceput de an pana acum

Mai multe companii din Romania si-au improspatat functiile de conducere in primele luni din an. wall-street. ro va prezinta cele mai importante schimbari de management de la inceputul anului pana in prezent.

Culisele unei tepe turcesti cu apartamente-fantoma: cum au ajuns mafioti patronii turci ai uneia dintre cele mai mari afaceri din Romania

De la o avere estimata la peste 100 de milioane de euro, Ahmet si Osman Hos au ajuns sa dea socoteala in trei dosare penale pentru inselaciune, evaziune fiscala, rapire si santaj. Paguba se ridica la peste 12 milioane de euro, din care 10 milioane de euro este datoria catre 90 de cumparatori de apartamente care existau doar pe hartie.

Top Forbes: Cine sunt cele mai puternice femei din lume

Cancelarul Angela Merkel a ajuns pentru a 10-a oara in fruntea clasamentului anual al celor mai puternice 100 de femei din lume, realizat de revista FORBES.

Cazuri socante: cele mai tinere mame din istorie

Pubertatea precoce poate avea mai multe cauze, printre care anumite anomalii cerebrale, dar indiferent de acestea, majoritatea fetelor ajung sa duca o viata normala. Totusi, exista cazuri in care poate aparea o sarcina nedorita la varste extrem de fragede, cazuri socante care aduc in vedere problema abuzului de copii.

Mai multe marsuri au loc astazi in Capitala, iar circulatia va fi restrictionata pe mai multe bulevarde

Mai multe marsuri au loc astazi in Capitala, iar circulatia va fi restrictionata pe mai multe bulevarde din Bucuresti. Participantii la Marsul Normalitatii, organizat de Asociatia Noua Dreapta, vor pleca.

Cum ajuta clujeanca premiata de Obama tineri cercetatori din Romania: un premiu anual pentru cele mai ingenioase minti din stiinta si inginerie

Un premiu anual pentru cei mai buni tineri cercetatori in stiinta si inginerie din Romania. De la aceasta idee a pornit Rada Mihalcea, inclusa in 2010 intr-un top 100 al celor mai buni cercetatori din SUA, distinctie primita din partea presedintelui Barack Obama. Rada Mihalcea, profesor al Universitatea Michigan, impreuna cu Primaria Cluj-Napoca vor acorda un premiu anual celor mai ingeniosi tineri cercetatori romani.

Arad: Mai multe locuinte au fost inundate in urma unei furtuni care a cauzat si pene de curent izolate

Mai multe locuinte din Arad au fost inundat in noaptea de duminica spre luni din cauza unei furtuni care a rupt si copaci care au cazut peste autoturisme si cablurile retelei de electricitate care dus la pene de.

E ceva putred la Tiraspol. Mai multe organizatii civile din Transnistria ii cer protectie in caz de amenintare lui Vladimir Putin

Mai multe organizatii civice din Transnistria, reunite luni la Tiraspol, au decis sa se adreseze presedintelui rus Vladimir Putin pentru a cere protectie in caz de amenintare, scrie gazeta. ru. Pe de alta parte, ministerul rus al Apararii sustine ca ia in calcul cele mai negative scenario in privinta conflictului transnistrean, dupa ce Ucraina a denuntat mai multe acorduri militare semnate cu Moscova.

Cele mai asigurate si cele mai putin asigurate judete din Romania

Firmele de asigurare s-au orientat, in mod firesc, mai ales catre zonele cu risc mic din Romania. Judetele defavorizate din acest punct de vedere sunt mai ales apanajul Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )