Libnet.ro
UNICEF

14:15

Candidatii pentru functiile de judecatori la Curtea Constitutionala au primit raport favorabil in urma audierilor din Comisiile juridice din Parlament(FOTO)

B1 B1,
Candidatii pentru functiile de judecatori la Curtea Constitutionala au primit raport favorabil in urma audierilor din Comisiile juridice din Parlament(FOTO)

UPDATE:Senatorii din Comisia Juridica au dat un raport favorabil pentruce patru candidati la postul de judecator la Curtea Constitutionala, vicepresedintele CSM Cristian Deliorga, propus de PSD, senatorul. continuă pe B1

Candidatii pentru functiile de judecatori la Curtea Constitutionala, audiati in Comisiile juridice din Parlament

Deputatii din Comisia juridica au adoptat, marti, un raport favorabil in cazul celor trei candidati la functia de judecator al Curtii Constitutionale. Este vorba despre seful Sectiei pentru Investigarea.

Opozitia a prezentat propunerile pentru functiile de judecatori CCR. Liberalii vin cu membri de partid in timp ce USR desemneaza independenti

PNL si USR au prezentat luni propunerile pentru functiile de judecatori ai Curtii Constitutionale CCR), care urmeaza sa fie libere. Daca liberalii vin cu doua propuneri din interiorul formatiunii, USR a mers pe varianta a doi juristi care nu sunt membri de partid.

Cristian Deliorga, validat pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala

Plenul Senatului l-a numit, astazi, pe Cristian Deliorga, propus de grupul parlamentar PSD, judecator la Curtea Constitutionala.

PARTIDELE PARLAMENTARE SI-AU NOMINALIZAT CANDIDATII Batalia pentru Curtea Constitutionala

Puterea si opozitia se pregatesc de o noua confruntare in Parlament. Curtea Constitutionala a Romaniei are nevoie de trei judecatori. Pentru o treime dintre magistratii CCR se apropie finalul mandatului, iar Parlamentul este obligat sa aleaga urgent doi dintre acestia. Unul va fi desemnat, prin vot, de plenul Senatului, celalalt, de plenul Camerei Deputatilor.

VIDEO UPDATE Parlamentul a validat cele doua propuneri ale PSD pentru posturile de judecatori la Curtea Constitutionala/ Din cauza neintelegerilor, Opozitia a ratat sansa sa numeasca un judecator si sa schimbe majoritatea/ Care este componenta Curtii Con

Parlamentul a validat marti propunerile PSD pentru posturile de judecatori la CCR: Gheorghe Stan si Cristian Deliorga. Persoanele propuse de Opozitie au fost audiate formal in comisii, reprezentantii PSD-ALDE refuzand sa le adreseze acestora intrebari. Opozitia nu a reusit sa nominalizeze un candidat comun ratand sansa de a profita de majoritatea fragila a Puterii in Camera Deputatilor. Odata cu numirea acestora PSD si-a securizat majoritatea la Curtea Constitutionala din cei 9 judecatori ai CCR, 5 fiind controlati de PSD. Seful Sectiei de ancheta a magistratilor, la audierile pentru postul de judecator CCR: Ce emite Comisia de la Venetia nu e obligatoriu / PSD a blocat mai multe intrebari ale opozitiei.

Ludovic Orban: Am luat decizia sa ii propunem pe Ioan Cupsa si Daniel Fenechiu pentru Curtea Constitutionala(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii au decis, luni, in sedinta Biroului Executiv, sa propuna doi candidati pentru functia de judecatori la Curtea Constitutionala. Am luat decizia.

PARLAMENT: Candidatii pentru un mandat de judecator la CCR, audiati in Comisiile juridice

Candidatii inscrisi pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) din partea Senatului si Camerei Deputatilor vor fi audiati astazi, de Comisiile juridice.

ULTIMA ORA PSD il propune judecator la Curtea Constitutionala pe Gheorghe Stan, seful Sectiei de investigare a magistratilor

PSD il propune pe Gheorghe Stan, seful Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, in functia de judecator la Curtea Constitutionala, din partea Camerei Deputatilor.

PSD il propune judecator la Curtea Constitutionala pe Gheorghe Stan, seful Sectiei de investigare a magistratilor

PSD il propune pe Gheorghe Stan, seful Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, in functia de judecator la Curtea Constitutionala, din partea Camerei Deputatilor.

Negocieri intense intre PSD si ALDE pe tema numirilor la Curtea Constitutionala. ALDE nu doreste sa-si asume propunerea PSD la Camera Deputatilor (surse)

Depunerea candidaturilor in Parlament pentru cele doua posturi de judecator la Curtea Constitutionala s-a amanat pana la ora 22. 00, au declarat surse parlamentare pentru HotNews. ro. Motivul este negocierea care se desfasoara la aceasta ora intre PSD si ALDE pentru sustinerea candidatului PSD din partea Camerei Deputatilor. Potrivit surselor citate, persoana propusa de PSD ar fi una controversata iar partenerii de Coalitie nu doresc sa si-o asume.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )