Libnet.ro
UNICEF

19:30

Candidatura lui Ponta, contestata la CCR. Zegrean: Cele doua contestatii, respinse

Adevărul Adevărul,
Candidatura lui Ponta, contestata la CCR. Zegrean: Cele doua contestatii, respinse

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat duminica seara ca cele doua contestatii vizavi de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale au fost respinse. continuă pe Adevărul

Candidatura lui Ponta, contestata la CCR. Zegrean: Nu-mi amintesc ca vreo astfel de contestatie sa fi fost admisa

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, care va judeca duminica seara, alaturi de colegii sai din plen, doua contestatii vizavi de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, a declarat ca nu-si aminteste ca vreun astfel de demers sa fi fost admis, insa trebuie judecate toate contestatiile.

Candidatura lui Victor Ponta, CONTESTATA la CCR

Candidatura lui Victor Ponta a fost contestata la CCR. Judecatorii vor analiza contestatia duminica seara, la 21:00. Conform legii, toate aceste contestatii si tot ce are legatura cu partidele se.

Contestatiile fata de candidatura lui Ponta la alegerile prezidentiale, respinse de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala CC) a respins, duminica seara, cele doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie. Judecatorii CC au dezbatut.

O femeie si fiica sa de 5 ani, lovite de un sofer beat. Cele doua sunt in stare grava

Accidentul a avut loc in localitatea Dealul Stefanitei. Femeia si-a scos fata de doar 5 ani de la gradinita si se indreptau spre casa pe marginea drumului, moment in care au fost lovite cu masina de un consatean de 45 de ani. Barbatul era beat bine. Cele doua sunt in stare grava.

Doua contestatii privind candidatura lui Ponta, judecate in aceasta seara de Curtea Constitutionala

Judecatorii Curtii Constitutionale CC) vor judeca, duminica seara, doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale.

Curtea Constitutionala judeca duminica doua contestatii privind candidatura lui Ponta

Judecatorii Curtii Constitutionale CC) vor judeca, duminica seara, doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Contestatiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )