Libnet.ro
UNICEF

15:15

Contestatiile fata de candidatura lui Ponta la alegerile prezidentiale, respinse de Curtea Constitutionala

Antena3 Antena3,
Contestatiile fata de candidatura lui Ponta la alegerile prezidentiale, respinse de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala CC) a respins, duminica seara, cele doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie. Judecatorii CC au dezbatut. continuă pe Antena3

Curtea Constitutionala judeca duminica doua contestatii privind candidatura lui Ponta

Judecatorii Curtii Constitutionale CC) vor judeca, duminica seara, doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Contestatiile.

Ponta spune ca nu are nicio emotie in ceea ce priveste contestatiile fata de candidatura sa la Presedintie

Intrebat daca cele doua contestatii fata de candidatura sa la Presedintie ii dau emotii, Ponta a raspuns: Sincer, nu.

Doua contestatii privind candidatura lui Ponta, judecate in aceasta seara de Curtea Constitutionala

Judecatorii Curtii Constitutionale CC) vor judeca, duminica seara, doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale.

Victor Ponta isi lanseaza azi candidatura in alegerile prezidentiale

Premierul Victor Ponta isi lanseaza azi, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, transmite Agerpres.

Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres.

UPDATE Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni/ Lansarea blocheaza circulatia rutiera pe mai multe artere principale din Bucuresti

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres. Evenimentul va incepe la ora 16. UPDATE Circulatia in jurul Arenei Nationale este fie restrictionata, fie se desfasoara cu mare greutate inca de dimineata pe rutele ocolitoare. Vezi aici lista cu restrictiile impuse pana la ora 20. UPDATE 2 Autocarele cu sustinatori care vin la National Arena sunt escortate de masina de politie cu girofar.

Presedintele Basescu a semnat pentru candidatura Elenei Udrea in alegerile prezidentiale

Presedintele a semnat pentru candidatura Elenei Udrea.

Sondaj CSCI. Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale

Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale, arata cel mai recent sondaj CSCI dat publicitatii in urma cu putin timp. in turul al doilea, Ponta l-ar invinge pe Klaus Iohannis. Premierul este.

SONDAJ CSCI: Victor Ponta castiga alegerile prezidentiale

Victor Ponta s-ar situa pe pe primul loc la alegerile prezidentiale, daca ar avea loc duminica viitoare, arata cel mai recent sondaj CSCI. Candidatul sustinut de PSD, PC si UNPR este cotat cu 42% din votu.

Melescanu anunta luni daca va intra in cursa pentru alegerile prezidentiale

Directorul SIE, Teodor Melescanu, a declarat, vineri, intrebat daca ia in calcul o candidatura la prezidentiale, ca luni va da un raspuns clar. in luna august, la Adevarul Live, seful SIE a afirmat ca ia in calcul o posibila candidatura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )