Libnet.ro
UNICEF

00:07

Canicula in Romania. Cod portocaliu si Cod galben de temperaturi ridicate

Adevărul Adevărul,
Canicula in Romania. Cod portocaliu si Cod galben de temperaturi ridicate

Trei judete din vestul se afla, luni si marti, sub Cod portocaliu de canicula, in timp ce Capitala si alte 23 de judete se afla luni sub Cod galben. Specialistii precizeaza ca marti avertizarea de Cod galben de canicula se va extinde si la celelalte judete din tara. continuă pe Adevărul

Canicula in Romania. Au fost emise noi avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de canicula

Canicula in Romania. Judetele Arad Bihor si Satu Mare se afla, pana miercuri, sub Cod portocaliu de canicula. De asemenea, specialistii au emis si avertizari de Cod galben de canicula care va cuprinde, pana miercuri, toata tara. in unele zone temperaturile vor urca pana la 38 de grade Celsius, iar indicele de temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Arsita se mentine si in weekend. Meteorologii au emis un COD portocaliu de CANICULA. Care sunt judetele vizate

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de canicula si disconfort termic pentru judetele Bihor, Arad si Satu Mare, unde sambata si duminica vor fi temperaturi de 37-38 de grade, iar alte opt judete vor fi in cele doua zile sub avertizare cod galben.

Romania, lovita de un nou val de canicula. Meteorologii au emis cod portocaliu

Canicula loveste din nou in vestul tarii. Este cod portocaliu pentru judetele Satu Mare, Bihor si Arad. Alte 8 judete sunt sub atentionare cod galben de canicula. Sunt prognozate pentru astazi 38 de.

Canicula se muta in nordul si vestul tarii. Cod portocaliu, de luni pana miercuri, in judetele Arad, Bihor si Satu Mare

Dupa atatea saptamani de canicula, e aproape ciudat sa spui ca un nou val de caldura va veni peste Romania. Dar asta se va intampla saptamana viitoare, iar Administratia Nationala de Meteorologie a lansat deja avertizari, Cod galben si Cod portocaliu, pentru diverse zone ale tarii.

Cod portocaliu de canicula din nord-vestul tarii, valabil pana miercuri. Codul galben cuprinde treptat restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o avertizare cod portocaliu de canicula si disconfort termic pentru 3 judete din nord-vestul tarii, valabil pana miercuri. Totodata, codul galben de canicula a fost extind pentru mai multe judete, ajungand marti si miercuri sa cuprinda restul tarii.

ANM: Cod portocaliu de canicula. Temperaturile vor atinge 38 de grade Celsius in Arad, Bihor si Satu Mare

Agentia Nationala de Meteorologie atentioneaza ca in weekendul 8 - 9 august Romania va avea un cod portocaliu de canicula. in Banat, Crisana, Maramures, vestul Transilvaniei si al Olteniei canicula va.

Cod portocaliu de canicula. Temperaturile vor atinge 38 de grade in acest weekend

Meteorologii au emis cod portocaliu de canicula. Sambata, 8 august si duminica, 9 august, in Banat, Crisana, Maramures, vestul Transilvaniei si al Olteniei, canicula va persista, disconfortul termic se va.

ANM: Cod portocaliu de canicula in trei judete si cod galben in alte 23

Canicula pare ca nu mai vrea sa paraseasca Romania. Meteorologii au prelungit pana miercuri codul portocaliu din judetele Arad, Bihor si Satu Mare. De astazi, alte 23 de judete si Capitala se afla sub cod.

ANM: Cod portocaliu de canicula in trei judete si cod galben in alte 23 si in Capitala (VIDEO)

Canicula pare ca nu mai vrea sa paraseasca Romania. Meteorologii au prelungit pana miercuri codul portocaliu din judetele Arad, Bihor si Satu Mare. De astazi, alte 23 de judete si Capitala se afla sub cod.

Cod portocaliu de canicula in trei judete ale tarii

A intrat in vigoare codul portocaliu de canicula pentru judetele Arad, Bihor si Satu-Mare. in cursul zilei de astazi, in aceste zone vor fi temperaturi maxime de pina la 37 de grade, iar disconfortul termic va f.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )