Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cannes 2015: Filmul lui Radu Muntean, laudat de cele mai prestigioase publicatii din strainatate

Adevărul Adevărul,
Cannes 2015: Filmul lui Radu Muntean, laudat de cele mai prestigioase publicatii din strainatate

Lungmetrajul Un etaj mai jos, regizat de Radu Muntean si prezentat in premiera la Festivalul de Film de la Cannes, in sectiunea Un Certain Regard, s-a bucurat in urma proiectiei de cronici favorabile, presa de specialitate avand numai cuvinte de lauda la adresa peliculei. continuă pe Adevărul

Cannes 2015: Romania debuteaza cu Un etaj mai jos al lui Radu Muntean

Anul acesta la Cannes totul sta sub semnul cifrelor. A 68-a editie aminteste de fierbintele, chiar explozivul mai 68. Ba este si o prezenta in program a unei figuri cult a acelor vremuri: Francois Truffaut, intr-un documentar despre Hitchcock cu marturii si ale altor colegi de breasla, binecunoscuti.

Corneliu Porumboiu si Radu Muntean, doua sanse in reafirmarea noului cinema romanesc

Foarte multa lume confunda competitia oficiala cu festivalul insusi. Fenomenul Cannes este, insa, mult mai complex. Spre exemplu, daca aseara a avut loc deshiderea oficiala a festivalului, pentru deseara avem programata o alta ceremonie, cea a deschiderii celei mai importante sectiuni paralele festivalului, prestigioasa Un certain regard.

Cannes 2015: Sophie Marceau, accident vestimentar pe covorul rosu. A ramas doar in chilotei

Festivalul de la Cannes are nu doar stralucire, ci si intamplari jenante cu vedete. Una dintre acestea a fost traita de Sophie Marceau chiar pe covorul rosu.

Cannes 2015: Vedete care au iesit in evidenta pe covorul rosu (Galerie foto)

Stralucire si eleganta pe covorul rosu de la Cannes, acolo unde a inceput marea sarbatoare a filmului. Vedetele au incercat sa impresioneze prin tinute, in patria romantismului.

VIDEO Corespondenta de la Cannes INTERVIU Radu Muntean: Sunt insistent ca picatura chinezeasca

Premiera mondiala a filmului lui Radu Muntean, Un etaj mai jos, a coincis in seara zilei de 14 mai cu ziua de nastere a coscenaristului Alex Baciu. Dublu motiv de petrecere pentru numerosii membri ai echipei veniti la Cannes, majoritatea pe cheltuiala proprie. In corespondenta de azi cateva consideratii despre film si un interviu cu Radu Muntean.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )