Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cannes 2016: Juriul, un balaur cu noua capete

România Liberă România Liberă,
Cannes 2016: Juriul, un balaur cu noua capete

Juriul Festivalului de la Cannes a fost comparat cu un balaur cu noua capete de presedintele sau, regizorul australian George Miller, intr-un interviu difuzat miercuri de televiziunea festivalului. continuă pe România Liberă

Red Carpet la Cannes 2016

Seara ce a punctat debutul Festivalului de Film de la Cannes s-a bucurat de prezenta a numeroase vedete si modele faimoase care au facut parada cu tinutele lor pe covorul rosu. Printre acestea se numara Eva Longoria, Victoria Beckham, Naomi Watts, Julianne Moore sau Bella Hadid.

Cannes 2016! Blake Lively si Kristen Stewart pe covorul rosu la premiera filmului Cafe Society

Editia cu numarul 69 a Festivalului de Film de la Cannes a debutat, miercuri seara, cu premiera celui mai nou film regizat de Woody Allen, Cafe Society. Blake Lively, Kristen Stewart au pasit pe covorul rosu alaturi de celebrul regizor pentru a puncta deschiderea evenimentului.

FOTO + VIDEO. Cannes 2016: Woody Allen aduce atmosfera anilor 30 in deschiderea festivalului

Cel mai nou film regizat de Woody Allen Cafe Society deschide, miercuri seara, cea de-a 69-a editie a Festivalului de la Cannes, in care joaca actorii Kristen Stewart, Blake Lively si Jesse Eissenberg.

EXCLUSIV Start la Cannes 2016, editia cu doua filme romanesti in competitie. Scurta prezentare si ce sperante are Romania

In competitia Festivalului de pe Croazeta, care incepe miercuri, sunt si filmele a doi cineasti romani: Sieranevada, de Cristi Puiu, si Bacalaureat, de Cristian Mungiu.

Cea mai dulce revansa! ingerul pazitor al CSM Bucuresti, noua campioana a Europei, a fost data afara chiar de Gyor

CSM Bucuresti a castigat Liga campionilor la handbal feminin, iar croata Jelena Grubisici a fost desemnata jucatoarea finalei.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )