Libnet.ro
UNICEF

07:30

Capsula Crew Dragon a lui Elon Musk, lansata cu succes in spatiu, a putut fi observata si din Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Capsula Crew Dragon a lui Elon Musk, lansata cu succes in spatiu, a putut fi observata si din Bucuresti (VIDEO)

Capsula SpaceX Crew Dragon, lansata sambata cu succes in spatiu, s-a putut observa pentru un minut si 30 secunde din Bucuresti, la aproximativ 25 minute dupa lansarea din SUA - Kennedy Space Center, anunta. continuă pe B1

LIVE TEXT. Misiune istorica SpaceX - NASA: Capsula Crew Dragon a fost lansata cu succes spre Statia Spatiala Internationala (VIDEO)

UPDATE: 30mai, ora22:40Capsula Crew Dragon urmeaza sa se intalneasca cu Statia Spatiala in aproximativ 19 ore. Misiunea este una istorica, avand in vedere ca esteprima,.

VIDEO Andocarea capsulei SpaceX Crew Dragon. Cei doi astronauti americani ajung la bordul Statiei Spatiale Internationale

Capsula Crew Dragon, lansata sambata pe orbita cu ajutorul unei rachete Falcon 9 a SpaceX, cu misiunea de a duce doi astronauti americani la bordul Statiei Spatiale InternationaleSSI) se apropie de laboratorul orbital. Cuplarea este prevazuta pentru ora 17. 30 ora Romaniei).

Capsula SpaceX Crew Dragon a ajuns cu succes la Statia Spatiala Internationala

Capsula SpaceX Crew Dragon, care ii transporta pe cei doi astronauti NASA Bob Behnken si Doug Hurley a ajuns in siguranta la Statia Spatiala Internationala, dupa 19 ore de parcurs pe orbita. Capsula Crew Dr.

VIDEO Capsula SpaceX Endeavour s-a cuplat cu succes la Statia Spatiala Internationala: Cei doi astronauti au intrat pe ISS

Capsula SpaceX Crew Dragon, botezata Endeavour de catre cei doi astronauti NASA aflati la bord - Bob Behnken si Doug Hurley, s-a cuplat la Statia Spatiala Internationala aflata pe orbita in jurul orei 17:30 ora Romaniei). Cei doi astronauti au intrat pe Statia Spatiala Internationala la ora 20:22. Misiunea, inceputa cu lansarea de succes de sambata, a marcat o premiera istorica in colaborarea dintre administratia americana si zona privata. VIDEO Turul capsulei Crew Dragon: Bine ati venit la bordul EndeavourVIDEO Momentul in care capsula SpaceX se cupleaza la Statia Spatiala Internationala .

VIDEO Turul capsulei Crew Dragon: Bine ati venit la bordul Endeavour

Astronautii de la bordul capsulei Crew Dragon lansate sambata de SpaceX si NASA au invitat lumea la bordul aeronavei lor cu un tur live unic, relateaza Space. com. VIDEO Lansarea NASA - SpaceX: Lansare reusita! Capsula cu astronauti e in drumul spre Statia Spatiala Racheta Falcon 9 a aterizat cu succes pe o barja in ocean!.

Esec pentru SpaceX, patronata de excentricul Elon Musk: Un prototip de nava spatiala Starship a explodat

Cu putin timp inainte de lansarea istorica a navei spatiale Crew Dragon, compania aerospatiala SpaceX, patronata de excentricul Elon Musk, a inregistrat un esec. Un prototip de nava spatiala Starship a .

Astronautii Bob Behnken si Doug Hurley au facut turul capsulei Crew Dragon, care se indreapta spre Statia Spatiala Internationala (VIDEO)

Cu putin timp inainte ca echipajul Crew Dragon sa ajunga pe Statia Spatiala Internationala, astronautii veterani ai NASA Bob Behnken si Doug Hurley au efectuat un tur live inedit de la bordul aeronavei lor, la.

Rusia il ataca pe Elon Musk si-l acuza ca are intentii ascunse in spatiu

Elon Musk are ambitii mari in ceea ce priveste spatiul. Una dintre acestea il face sceptic pe sefulRoscosmos,Agentia Federala Spatiala Rusa, care crede ca Musk are intentii ascunse.

Trambulina functioneaza, il ironizeaza Elon Musk pe seful agentiei spatiale ruse, Dmitri Rogozin

Fondatorul SpaceX, Elon Musk, care a trimis sambata doi astronauti in spatiu, i-a raspuns ca trambulina functioneaza sefului agentiei spatiale ruse Roscosmos, care ironiza in urma cu sase ani incapacitatea Statelor Unite de a efectua zboruri spatiale cu echipaj uman la bord, relateaza AFP.

Elon Musk, acuzat de Rusia ca planul de a bombarda Marte ascunde intentia de a trimite arme nucleare in spatiu cu un alt scop

In spatele indraznetului plan al fondatorului Space X si Tesla, Elon Musk, de a bombarda nuclear planeta Marte, pentru a o face adaptabila vietii umane, s-ar ascunde de fapt un alt plan, acuza Rusia. Dimitri.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )