Libnet.ro
UNICEF

11:15

Caracatita din dosarul lui Bica. DNA va cere Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea lui Florin Teodorescu

Antena3 Antena3,
Caracatita din dosarul lui Bica. DNA va cere Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea lui Florin Teodorescu

Directia Nationala Anticoruptie DNA) va cere Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea preventiva a deputatului PDL Florin Catalin Teodorescu, cercetat in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, privind o. continuă pe Antena3

UPDATE. Crinuta Dumitrean, fosta sefa ANRP si Oana Vasilescu, fosta membra a Comisiei de Despagubiri, retinute in dosarul Alinei Bica . DNA cere Camerei deputatilor aviz pentru retinerea lui Catalin Teodorescu

Oana Vasilescu, fosta membra a Comsiei pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP, a fost retinuta, luni seara, in dosarul in care este cercetata Alina Bica, pentru despagubirile privind un teren supraevaluat, relateaza B1 TV.

UPDATE. Crinuta Dumitrean, fosta sefa ANRP si Oana Vasilescu, fosta membra a Comisiei de Despagubiri, retinute in dosarul Alinei Bica. DNA cere Camerei Deputatilor aviz pentru retinerea lui Catalin Teodorescu

Oana Vasilescu, fosta membra a Comsiei pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP, a fost retinuta, luni, in dosarul in care este arestata Alina Bica, pentru despagubirile privind un teren supraevaluat. Prejudiciul este de peste 61 de milioane de euro.

Alti doi inculpati din dosarul lui Bica au fost arestati. Dragos Bogdan si Lacramioara Alexandru, dusi in arest

Alti doi inculpati din dosarul lui Bica, arestati. Dragos Bogdan si Lacramioara Alexandru au fost dusi in arestDragos Bogdan si Lacramioara Alexandru au fost adusi, sambata dimineata, in arest.

DNA va cere Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea lui Florin Teodorescu

Directia Nationala Anticoruptie DNA) va cere Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea preventiva a deputatului PDL Florin Catalin Teodorescu, cercetat in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, privind o despagubire ilegala facuta de ANRP, relateaza Mediafax.

Udrea se scuza, desi nimeni nu o acuza. MESAJUL postat pe Facebook despre dosarul Alinei Bica

Elena Udrea se delimiteaza de acuzatiile din dosarul Alinei Bica, desi pana acum nimeni nu a incriminat-o in vreun fel. Udrea scrie pe Facebook ca nu stie nimic despre cazul retrocedarilor supraevaluate in care.

Oana Vasilescu (ANRP), retinuta in dosarul Alinei Bica

Actualizare 20:48 DNA cere arestarea lui Catalin Florin Teodorescu pentru abuz in serviciu Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi cere incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PDL Catalin Florin Teodorescu, acuzat de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea deputatului PDL Catalin Florin Teodorescu

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a transmis luni procurorului general al Romaniei cererea si referatul intocmit de procurorii anticoruptie, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a cere Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului Catalin Florin Teodorescu PDL), cercetat pentru abuz in serviciu, in acelasi dosar in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica este arestata preventiv.

Fosta sefa a ANRP, Crinuta Dumitrean, adusa la DNA in dosarul Alinei Bica

Fosta sefa a ANRP, Crinuta Dumitrean, este audiata la DNA in dosarul Alinei Bica. Crinuta Dumitrean a condus institutia despagubirilor in 2009-2011, fiind propusa de PDL. Ea era strans apropiata de Ioan.

Deputatul Florin Teodorescu si Oana Vasilescu, audiati la DNA in dosarul Alinei Bica

Deputatul PDL Florin Catalin Teodorescu si Oana Vasilescu, fosti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP, au fost adusi la DNA, pentru a fi audiati in dosarul Alinei Bica, relateaza.

Fosta sefa a ANRP, Crinuta Dumitrean, RETINUTA in dosarul Alinei Bica

Update 21. 42 - Fosta sefa ANRP, Crinuta Dumitrean, a fost retinuta retinuta de DNA, luni seara, in dosarul Alinei Bica, privind acordarea unei despagubiri pentru un teren supraevaluat din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )