Libnet.ro
UNICEF

19:45

Caracatita Statului Islamic loveste pana in Indonezia

România Liberă România Liberă,
Caracatita Statului Islamic loveste pana in Indonezia

Cel putin 7 morti au fost inregistrati in capitala indoneziana, lovita de rafale de impuscaturi si atacuri cu bomba. Transportoare blindate au fost aduse pe strazi in mijlocul exploziilor intr-unul din cele mai frecventate cartiere ale orasului. Atacurile de ieri au semanat panica la Jakarta, temerile fiind ca grupul Statul Islamic are adepti in arhipelagul din Asia de Sud-Est. inaintea comiterii lor, organizatia terorista a lansat un avertisment ciudat in care se spunea ca va avea loc un concert in Indonezia care va figura in toate informatiile internationale. continuă pe România Liberă

Coalitia condusa de SUA a efectuat 11 lovituri contra Statului Islamic in Siria si 15 in Irak

Coalitia condusa de Statele Unite a efectuat 11 lovituri aeriene contra fortelor Statului Islamic in Siria si 15 in Irak sambata, a anuntat armata americana, informeaza Reuters.

Un raport al serviciilor secrete olandeze descrie viata in califatul Statului Islamic: Noii recruti, interogati zile intregi, femeile singure sunt inchise in case, copiii asista la executii

Violenta omniprezenta, regim totalitar, executii, interogatorii - serviciile secrete din Olanda AIVD) denunta intr-un raport mitul vietii idilice promise de gruparea terorista Stat Islamic, potrivit AFP.

Statele Unite au bombardat o cladire in care era depozitata o suma mare de bani, apartinand Statului Islamic

Statele Unite au distrus, in urma unui raid aerian, o cladire din orasul irakian Mosul in care se afla o suma foarte mare de bani, pe care gruparea Stat Islamic o folosea pentru a-si plati luptatorii si pentru operatiuni aflate in desfasurare, au declarat pentru CNN doi oficiali de la Pentagon.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )