Libnet.ro
UNICEF

18:30

Carambol pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Sase masini au fost implicate intr-un accident

B1 B1,
Carambol pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Sase masini au fost implicate intr-un accident

Trafic blocat pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Un accident in care au fost implicate sase masini a avut loc la kilometrul 20. Carambolul s-a produs pe sensul spre Pitesti. Autoritatile au. continuă pe B1

Am vizat traseul pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Traseul final pentru autostrada Sibiu-Pitesti a fost avizat, autoritatile optand pentru prima varianta, care trece prin Curtea de Arges, apoi prin Valeni si iese in judetul Valcea, in localitatea Racovita, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, ministrul Transporturilor, Sorin Buse.

Accident cu sase masini pe A1. Traficul este blocat pe sensul de mers catre Pitesti

Traficul pe Autostrada 1 Bucuresti - Pitesti este blocat din cauza unui accident in care au fost implicate sase masini, la kilometrul 20, in urma impactului nefiind ranita nicio persoana, potrivit ISU Giurgiu.

HARTA Autostrada Sibiu Pitesti: Ce traseu a fost ales pentru cel mai asteptat proiect rutier

Traseul final pentru Autostrada Sibiu-Pitesti a fost avizat, autoritatile optand pentru prima varianta, care trece prin Curtea de Arges, apoi prin Valeni si iese in judetul Valcea, in localitatea Racovita, a anuntat astazi Sorin Buse, ministrul Transporturilor.

Autostrada Sibiu-Pitesti va fi gata in 2021

Lucrarile la autostrada Sibiu-Pitesti urmeaza sa fie finalizate in anul 2021, estimeaza Catalin Homor, directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), precizand: Avem un studiu de fezabilitate bun, avem un proiectant de specialitate bun, avem bani in buget, este o chestiune de timp pana acest proiect devine concret.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )