Libnet.ro
UNICEF

22:45

Carambol pe o sosea din Arges. Sapte oameni au fost raniti

Antena3 Antena3,
Carambol pe o sosea din Arges. Sapte oameni au fost raniti

Un carambol a fost cat pe ce sa se termine tragic pe o sosea din Arges. Sapte oameni au avut nevoie de ajutorul medicilor. Totul s-a intamplat dupa ce o masina a franat ca sa vireze la. continuă pe Antena3

Doi profesori din Arges s-au bruscat violent, la o sedinta cu parintii. Afla de ce!

Incident mai putin obisnuit intr-o scoala din Arges. O profesoara de romana a fost lovita de un coleg pentru ca a refuzat sa-i dea catalogul ca sa treaca notele, scrie TVR. Agresorul este profesor de educatie fizica si sport. Barbatul a fost muscat de colega pe care o bruscase. Totul s-a intamplat sub privirile inmarmurite ale parintilor, care se aflau in clasa, la sedinta cu diriginta.

Patru romani au murit, iar alti trei au fost raniti intr-un accident rutier in Cehia

Patru romani au murit, iar alti trei au fost raniti, doi fiind in stare grava, in urma unui accident rutier produs in localitatea Plzen, din Cehia, in care au fost implicate doua autovehicule inmatriculate in Romania, potrivit MAE.

UPDATE Accident rutier in Cehia, 4 romani au murit si alti trei au fost raniti

Patru cetateni romani au murit si alti trei au fost raniti in urma unui accident rutier care a avut loc marti pe autostrada D5 Praga-Nurenberg), in Cehia, in dreptul orasului Plzen, anunta ministerul roman de Externe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )