Libnet.ro
UNICEF

16:15

Carantinare zonala in mai multe localitati din Cluj, Timis si Salaj

Adevărul Adevărul,
Carantinare zonala in mai multe localitati din Cluj, Timis si Salaj

Raed Arafat a semnat ordinele de carantinare zonala pentru mai multe localitati la propunerea Comitetelor Judetene pentru Situatii de Urgenta din Cluj, Timis si Salaj. continuă pe Adevărul

Mai multe localitati din Cluj, Timis si Salaj intra in carantina pentru 14 zile

Mai multe localitati din judetele Cluj, Timis si Salaj vor intra in carantinare zonala incepand de joi, 5 noiembrie, pentru o perioada de 14 zile, potrivit unui ordin semnat de secretarul de stat Raed Arafat. Gherla Cluj), Becicherecu Mic, Dudestii Noi, Dumbravita, Fibis, Ghiroda, Giroc, Mosnita Noua, Pesac Timis) si Zalau, Cehu Silvaniei, Jibou Salaj) vor intra in carantina.

Ultima ora. Guvernul a decis carantinarea mai multor zone din tara

Mai multe localitati din judetele Cluj, Timis si Salaj vor intra de joi, 5 niembrie, in carantinare zonala pentru o perioada de 14 zile, potrivit unui ordin semnat de secretarul de stat Raed Arafat, la propunerea Comitetelor Judetene pentru Situatii de Urgenta din Cluj, Timis si Salaj.

ALEGERI SUA: Mai multe state din SUA se pregatesc pentru manifestatii violente dupa alegeri

Mai multe state din SUA se pregatesc pentru un val de proteste violente dupa rezultatele alegerilor prezidentiale, indiferent de rezultator acestora.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Ce zone sunt vizate

Vremea continua sa fie raceasca in urmatoarele zile. Daca pana acum ne-am bucurat de temperaturi cu mult peste limita acestei perioade, lucrurile continua sa se schimbe. De aceasta data, mai multe zone se af.

CORONAVIRUS |Mai multe regiuni din Italia sunt vizate de un nou lockdown

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a anuntat marti seara noi restrictii dupa ce autoritatile italiene au inregistrat ieri 353 de decese cauzate de noul coronavirus in ultimele 24 de ore, cel mai mare numar.

A fost actualizata lista tarilor cu risc epidemiologic. Cele mai multe sunt din Europa

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni seara lista tarilor cu risc epidemio.

ALEGERI SUA: Mai multe proteste ale miscarii BLM au loc in marile orase americane, dupa alegerile care il dau pe Donald Trump ca favorit

Simpatizantii miscarii Black Lives Matter s-au adunat in numar mare in mai multe orase din SUA, inclusiv in fata Casei Albe, in Washington, pentru a protesta fata de posibila realegere a actualului presedinte american, conform Digi24.

FOTO Focuri de arma in mai multe locatii din centrul Vienei. Teroristii au atacat sinagoga, Centrul Comunitar Evreiesc si doua restaurante

Focuri de arma au fost trase in aceasta seara, in centrul Vienei, chiar aproape de sinagoga din Seitenstettengasse, dupa cum relateaza autoritatile locale care au lansat o operatiune de forta majora. Locuitorii din Viena sunt sfatuiti sa nu isi paraseasca domiciliul.

Noua localitati din Timis ar urma sa intre in carantina

Noua localitati din Timis ar urma sa intre in carantina, iar decizia va fi luata miercuri de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, dupa ce a primit avizul Institutului National de Sanatate Publica. in toate aceste localitati rata de infectare a depasit 6 la mia de locuitori. Si in Timisoara coeficientul de infectare cu SARS-CoV-2 se apropia marti de 6 la mia de locuitori in ultimele 14 zile, iar primarul Dominic Fritz spunea ca este putin probabil sa poata fi evitata carantinarea orasului.

Cele trei localitati din Salaj care intra in carantina. Regulile pe care trebuie sa le respecte oamenii

Mai multe localitati din judetul Salajvor fi carantinate,pe motiv carata infectarilor cu noulcoronavirusde tip SARS-CoV-2 cumulate la 14 zile depaseste 8 cazuri la mia de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )