Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ultima ora. Guvernul a decis carantinarea mai multor zone din tara

Antena3 Antena3,
Ultima ora. Guvernul a decis carantinarea mai multor zone din tara

Mai multe localitati din judetele Cluj, Timis si Salaj vor intra de joi, 5 niembrie, in carantinare zonala pentru o perioada de 14 zile, potrivit unui ordin semnat de secretarul de stat Raed Arafat, la propunerea Comitetelor Judetene pentru Situatii de Urgenta din Cluj, Timis si Salaj. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre carantinarea Romania. Ce au decis autoritatile

Ministrul Tataru a vorbit in cursul zilei de duminica despre situatia paturilor din sectiile ATI si despre modernizarea fortata a spitalelor in vreme de pandemie. Din punct de vedere al blocajelor de la Terapie Intensiva, Nelu Tataru a dat asigurari ca nu exista acest lucru, iar cazurile de COVID-19 sunt redirectionate in zonele cu paturi .

Raed Arafat, ordin de ultima ora pentru toate spitalele. Ce se intampla in aceste momente

Luni, Raed Arafat a emis ordinul care cere tuturor spitalelor si Unitatilor de Primiri Urgente din Romania sa nu mai refuze aducerea la spitale a pacientilor suspecti de coronavirus, dar si a celorlalti pacienti, indiferent de situatia locurilor disponibile in spitale. Ce se intampla acum. Anuntul lui Raed Arafat pentru toate spitalele din Romania Luni, .

Ultima ora! Un TIR plin cu marfa s-a rasturnat in raul Ialomita, in timp ce soferul traversa un pod. in ce stare se afla barbatul

Un incident teribil s-a petrecut in aceasta dimineata in raul Ialomita. Un TIR incarcat cu sticla s-a prabusit in apa, in timp ce soferul voia sa treaca un pod. in urma accidetului, mai multe ambulante SMURD s-au prezentat la fata locului. Barbatul a fost ranit Un apel la 112 a anuntat in aceasta dimineata producerea .

Ce elevi se intorc la scoala, chiar in scenariul rosu. Anuntul de ultima ora

Anuntul de ultima ora cu ce elevi se intorc la scoala, chiar in scenariul rosu, a fost facut de ministrul educatiei. Monica Anisie, a anuntat ca se ia in calcul deschiderea scolilor doar pentru elevii claselor terminale, respectiv cei de clasa a opta si a 12-a. Monica Anisie a facut anuntul. Ce elevi se vor .

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

Nicusor Dan, anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Se dau bani de la stat pentru aceasta categorie de persoane: in conturi am gasit 4,4 milioane de lei

Noul Primar General al Capitalei a anuntat in cursul zilei de astazi ultimele informatii referitoare la plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap. Acesta a dat asigurari ca va fi platit, insa pentru moment, Primaria Capitalei nu dispune de toti banii necesari. Cand va fi facuta plata catre persoanele cu handicap Dupa afirmatiile facute in .

Ludovic Orban, informatii de ultima ora cu privire la petrecerile de Revelion. Care sunt zonele unde romanii vor putea petrece in noaptea dintre ani

Ludovic Orban a facut duminica declaratii referitoare la petrecerile de Revelion. Acesta a mentionat ca, in contextul actual de pandemie, aceste evenimente ar putea fi interzise cu desavarsire. in cursul serii de luni, premierul a adus noi explicatii cu privire la aceasta interdictie. Care sunt zonele strict interzise pentru petreceri de Revelion Premierul Romaniei a .

Anunt de ultima ora pentru elevi si profesori. Cum vor functiona scolile in urmatoarele 14 zile

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti a anuntat ca se va reuni astazi pentru a discuta scenariul de functionare a unitatilor de invatamant pentru urmatoarele doua saptamani. Cum vor invata elevii in urmatoarele doua saptamani Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, a anuntat in cursul serii de duminica faptul ca nu se vor .

Vesti uimitoare, de ultima ora, despre Michael Schumacher. Jean Todt l-a vizitat si a spus tot ce a vazut acolo

Michael Schumacher a suferit un accident la schi, in urma cu 7 ani, episod care l-a plasat pe multiplul campion mondial de Formula 1 la granita dintre viata si moarte. Dupa mai multi ani in coma, se pare ca ne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )