Libnet.ro
UNICEF

21:00

Noua localitati din Timis ar urma sa intre in carantina

Hotnews Hotnews,
 Noua localitati din Timis ar urma sa intre in carantina

Noua localitati din Timis ar urma sa intre in carantina, iar decizia va fi luata miercuri de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, dupa ce a primit avizul Institutului National de Sanatate Publica. in toate aceste localitati rata de infectare a depasit 6 la mia de locuitori. Si in Timisoara coeficientul de infectare cu SARS-CoV-2 se apropia marti de 6 la mia de locuitori in ultimele 14 zile, iar primarul Dominic Fritz spunea ca este putin probabil sa poata fi evitata carantinarea orasului. continuă pe Hotnews

Directia de Sanatate Publica Timis discuta carantinarea a noua localitati. Rata de infectare la 1000 de locuitori a trecut de 8 in unele zone

Directia de Sanatate Publica Timis ia in calcul carantinarea a noua localitati din Timis in care rata de infectare cu COVID a crescut ingrijorator. Propunerea urmeaza sa fie aprobata intr-o sedinta.

Mai multe localitati din Cluj, Timis si Salaj intra in carantina pentru 14 zile

Mai multe localitati din judetele Cluj, Timis si Salaj vor intra in carantinare zonala incepand de joi, 5 noiembrie, pentru o perioada de 14 zile, potrivit unui ordin semnat de secretarul de stat Raed Arafat. Gherla Cluj), Becicherecu Mic, Dudestii Noi, Dumbravita, Fibis, Ghiroda, Giroc, Mosnita Noua, Pesac Timis) si Zalau, Cehu Silvaniei, Jibou Salaj) vor intra in carantina.

O noua vedeta din Romania a luat virusul. Cum se simte actorul: imi iau medicamentele

O noua vedeta din Romania a luat coronavirusul. Denis Stefan a fost testat pozitiv cu virusul ucigas. Anuntul a fost facut chiar de catre Denis Stefan pe reteaua de socializare. Acesta si-a publicat chiar si rezultatele analizelor, pentru a scapa de eventuale critici din partea fanilor carcotasi. Denis Stefan este infectat cu coronavirus. Care se .

Cele mai importante comune din jurul Timisoarei vor intra in carantina. Masura vizeaza zeci de mii de locuitori

Noua localitati din judetul Timis sunt propuse pentru instituirea carantinei dupa ce rata de infectare a depasit sase la mia de locuitori. Sase dintre cele noua localitati pentru intrarea in carantina vizeaza comune din apropierea Timisoarei.

Carantinare zonala in mai multe localitati din Cluj, Timis si Salaj

Raed Arafat a semnat ordinele de carantinare zonala pentru mai multe localitati la propunerea Comitetelor Judetene pentru Situatii de Urgenta din Cluj, Timis si Salaj.

Cele trei localitati din Salaj care intra in carantina. Regulile pe care trebuie sa le respecte oamenii

Mai multe localitati din judetul Salajvor fi carantinate,pe motiv carata infectarilor cu noulcoronavirusde tip SARS-CoV-2 cumulate la 14 zile depaseste 8 cazuri la mia de.

CORONAVIRUS |Un primar din Timis, testat pozitiv, a murit

Tudor Nicolae Marinescu, primarul comunei Voiteg din judetul Timis, s-a stins din viata, luni, dupa ce in urma cu cateva zile a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Edilul mai suferea si de o boala.

Un primar din Timis, depistat cu COVID-19, a murit

Primarul comunei Voiteg din judetul Timis, Tudor Nicolae Marinescu, a decedat, luni, dupa ce in urma cu cateva zile fusese confirmat cu COVID-19. El mai suferea si de o boala incurabila.

Staretul unei manastiri din Timis a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Avea 42 de ani

Parintele Varlaam, staretul Manastirii Partos, din judetul Timis, a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. El avea 42 de ani.

Un primar din Timis, infectat cu Covid-19, a murit la 69 ani

Tudor Nicolae Marinescu a fost confirmat pozitiv saptamana trecuta si din cauza unei boli incurabile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )